Jobbet Säljare till Coegi // Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Coegi // Göteborg publicerad av Oddwork

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi älskar IT – så att våra kunder kan älska annat! Vi är Coegi. Ett nytänkande, teknikintresserat och framåtsträvande IT-bolag med fokus på hög servicenivå för våra kunder och samarbetspartners. Vi erbjuder verksamheter problemfria IT-tjänster som är lika säkra som enkla att använda. Vi på Coegi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda expertkompetens inom respektive område, och tillräckligt små för att kunna ta ett personligt ansvar för alla våra kunders IT-miljöer. Skulle du trivas hos ett gäng med öppet och ärligt klimat där frågor är till för att ställas? Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en taggad Säljare till vårt sammansvetsade team i Göteborg!  

Om tjänsten som Säljare
En guld-möjlighet för dig som vill starta karriären i raketfart! I den här sprillans nya rollen kommer du att bli en av våra första dedikerade säljare som, med stöttning och coachning från teamet på plats, skapar nya affärsytor. Du kommer få ett tydligt intro och upplärning för att med rätt förutsättningar kunna sätta igång din jakt på potentiella kunder. Steg för steg kommer du att få lära dig grunderna i prospektering och mötesbokning för att sedan gå över till nästa fas med nätverksträffar, leadshantering, möten IRL och förhandling. Fokus i din roll är att hitta nya affärer och att skapa hållbara och starka relationer. Här är utvecklingsmöjligheterna enorma, och vi kan lova att du kommer lära dig något nytt varje dag! 

Vi söker dig som... 
…ser livet från den ljusa sidan! På en skala från 1 till 10, är du en klockren 10:a när det kommer till att använda ditt inre driv – när du har bestämt dig för något, blir det oftast så. Ditt driv göds av din tävlingsinstinkt och du har en förmåga att alltid se målet tydligt där framme, även om det är flera mil bort. En passion för människor och relationer har lett dig mot jobb inom försäljning. Nu är du taggad på en ny utmaning, och du är redo att utvecklas och växa. 

Våra önskemål till dig:

  • Du har tidigare haft en roll som gjort dig nyfiken på att utvecklas inom försäljning
  • Körkort – ja tack!

Vad Coegi erbjuder dig
För oss är Coegi ett livsprojekt. Alltså strävar vi efter att bolaget ska finnas i många, många år framöver. Vi tar stora kliv framåt men är alltid måna om att vi som jobbar här tycker det är roligt. Som Säljare hos oss kommer du att ha ett omväxlande och socialt arbete i en organisation med snabba beslut och korta ledtider. Som ny teammedlem blir du en del av ett spännande bolag med en positiv anda, enormt driv och stora ambitioner för framtiden. Vill du starta din resa med oss? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig! 

Vill du veta mer om din (potentiellt) framtida arbetsplats? Kika närmare här!   

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg 
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast + rörlig lön med möjlighet till vinstdelning
KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-03-14 

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Referens

teamtailor-185765-75642

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till