Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Bonnier News Local i Sundsvall jobb i Sundsvall på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Bonnier News Local i Sundsvall på StudentConsulting

Säljare till Bonnier News Local i Sundsvall

StudentConsulting Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Vi söker nu för kunds räkning en telemarketing-säljare. Är du en lagspelare som gillar högt tempo och har du ett pannben av stål? Då passar du perfekt in i teamet hos vår kund!

Information om uppdraget:

Bonnier News Local är Sveriges ledande lokala mediekoncern och omfattar mer än 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom dagstidningar, nyhetssajter, appar och gratistidningar. Bonnier News Local ingår i Bonnier News.

Just nu söker vi efter nya lagspelare som tillsammans med vår kund vill skapa succé! Du är, eller vill bli, en grym säljare som gör det som krävs för att nå uppsatta mål. Som säljare hos Bonnier News jobbar du med att erbjuda produkter och tjänster till företag inom bolagets samtliga regioner. Du arbetar aktivt med att söka upp och bearbeta nya och befintliga kunder via utgående samtal. Till din hjälp har du en telefon och en dator men dina främsta verktyg kommer att vara målmedvetenhet, inställning och ditt eget driv!

När du jobbar hos Bonnier News ingår du i ett starkt sammansvetsat säljteam i Sundsvall och arbetar sida vid sida med kollegor som är lika ambitiösa och drivna som du. Till en början lägger vår kund stort fokus på att ge dig säljutbildning, coachning och träning - så din egen vilja att lyckas är överordnad tidigare erfarenhet.

Vår kund erbjuder, förutom fantastiska kollegor och en utvecklande vardag:
• grundlön + provision,
• friskvårdsbidrag och friskvårdstimme
• erbjudanden och rabatter via Benify
• tävlingar med möjlighet till fina priser varje månad
• AW’s, teamaktiviteter och mycket mer.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar den första kontakten med dig som är intresserad och sedan överlämnar detta till kund. Eventuella frågor besvaras av Ida Holmer på StudentConsulting [ Email address blocked ] . Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver din erfarenhet ökar dina chanser i urvalsprocessen. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta söker vi:

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta med sociala arbetsuppgifter i ett högt tempo, du älskar att vinna och för dig finns inget lägre än 110%. Du som söker är serviceinriktad och har ett stort intresse för försäljning. Tidigare erfarenheter av service och försäljning är meriterande, men inget krav. Som person är du stresstålig och engagerad. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål i en resultatinriktad arbetsmiljö. Förutom att du är otroligt mån om din egen prestation är du också en person som gärna lyfter andra och kan glädjas åt andras framgångar.
Vidare så söker vi dig som är:
• är äkta lagspelare
• är modig nog att utmana dig själv och kliva utanför din ”comfort zone”
• tar ansvar, kan arbeta strukturerat och håller tider
• har stark drivkraft och är tävlingsinriktad

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60418