Jobbet Säljare till Boka.se har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Boka.se publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med något unikt och utvecklas i en internationell verksamhet? Boka.se är Sveriges populäraste bokningstjänst och erbjuder dagligen sina användare tusentals bokningar av allt från idrottshallar, konferensrum, bilpooler och gästboenden. Med sitt säte i Örebro och en tydlig vision om att etablera sig internationellt ges du nu möjligheten att få vara med i tillväxtfasen och utveckla hela säljprocessen. Sök redan idag då urvalet sker löpande!


Om tjänsten
Youcal AB är ett startup med hjärtat i Örebro som 2016 lanserade bokningstjänsten Boka.se. Sedan dess har över 150 000 st användare skapat mer än 21 000 st bokningssystem, och varje dag sker tusentals bokningar på sajten. Det gör Boka.se till Sveriges största bokningssystem för företag, föreningar, ideella organisationer och privatpersoner.
Idag kan man erbjuda sina kunder en helhetsservice där man utöver endast bokningen kan sköta hela verksamheten utan att ta hjälp av andra portaler eller sajter. Detta innebär allt från bokning och betaltjänst till CRM-system.

Youcal och Boka.se etablerar sig inom en snar framtid utanför Sveriges gränser, med målet att nå över 20 miljoner användare år 2020.
Det gör att man nu utökar teamet med en säljare som vill vara med och utveckla både affärsrelationen och kundupplevelsen i den spännande tid man nu kliver in i.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Boka.se/Youcal AB.

Arbetsuppgifter
Som säljare på Boka.se kommer du att arbeta inom B2B med försäljning av abonnemang. Största delen av din arbetsdag kommer att bestå av bearbetning av stora volymer leads, och din uppgift i dessa kontakter är att skapa nya affärer. Du kommer även att utveckla företagets befintliga kundstock. Till din hjälp har du kraftfulla IT-verktyg, marknadsföring och starka kampanjer som är unika för säljavdelningen. Som ny säljare erbjuds du även en gedigen utbildning som introduktion, allt för att ge dig rätt förutsättning att lyckas i rollen.

Teamet bakom Boka.se består av tretton medarbetare, alla handplockade och skräddarsydda i sina roller för att skapa ett så framgångsrikt team som möjligt. Kulturen på företaget präglas av intresset att skapa framgång, och din roll som säljare och de nya affärer du skapar är därför viktig för hela organisationen. Du kommer att ingå i leverans- och webbteamet som säkerställer hela processen.
Kontoret ligger några minuter från Örebro Centrum med goda förbindelser, och här erbjuds du ett eget kontor intill övriga kollegor. Din närmsta chef kommer att finnas på plats för coaching och stöttning i ditt dagliga arbete.

Du kommer exempelvis att:

• Arbeta med research och förberedelse för varje unik kundaffär, för att kunna ge kunden rätt förutsättning i ert potentiella samarbete
• Kontakta nya och befintliga kunder via telefon
• Fungera som ett stöd och expertis genom hela processen med dina kunder

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har tidigare erfarenhet av B2B försäljning
• Talar och skriver obehindrad svenska då språket förekommer i både tal och skrift i den dagliga kommunikationen

Som person tror vi att du är uthållig och drivs av att arbeta mot långsiktiga mål, både individuellt och i team. Du är självgående i ditt arbete och vill förstå marknaden för att kunna optimera ditt arbetssätt på bästa sätt. Du har lätt för att skapa nya relationer och trivs med att träffa nya människor och knyta nya kontakter. Det som skapar framgång i dina kundrelationer är ditt engagemang i varje enskild affär, där du på ett affärsmässigt sätt kan förutse behov och arbeta för att hitta nya lösningar.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Lön: Fast lön + Rörlig lön
• Placering: Örebro
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Youcal´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Boka.se är Sveriges största bokningssystem för föreningar, företag, ideella organisationer och privatpersoner. Varje dag sker tusentals bokningar av allt från däckskiften till klipptider, skönhetsbehandlingar, idrottshallar, rådgivningstjänster, ridhus, fotbollsplaner, konferensrum, bilpooler, tvättstugor och gästlägenheter. Med det kostnadsfria alternativet Boka.se erbjuder finns en suverän tjänst för den lilla företagaren och organisationen. Med olika betaltjänster och serviceavtal kan man även erbjuda ett starkt partnerskap till större företag, myndigheter och globala aktörer.

Referens

15017863-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till