Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Avarn Security, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Avarn Security, Stockholm på Säljpoolen

Säljare till Avarn Security, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Säljare / Distriktsäljare B2B
till Avarn Security Stockholm

Vill du utvecklas med oss på den svenska marknaden? 

Vi söker en orädd, driven och självgående säljare som kommer bearbeta nya kunder i Stockholm där det finns en stor potential på marknaden för våra tjänster. 

Ansvaret som säljare hos oss på Avarn Security innebär att du bearbetar nya kunder som är mellanstora och stora företag. Din främsta uppgift blir att sälja in våra bevakningstjänster, säkerhetsteknik och parkeringstjänster.

'Jag började min karriär inom industrin men har arbetat med försäljning under de senaste fem åren. Att få arbeta med bra tjänster i en spännande bransch med många kundkontakter var något som lockade mig att söka tjänsten som utesäljare.

En typisk arbetsvecka består av en kombination av prospektering och mötesbokning med kundmöten. Då jag ansvarar över försäljningen på tre platskontor så är jag ofta på resande fot.

Det mest stimulerande med jobbet är att ingen arbetsdag är den andra lik. Ena dagen sitter jag på kontoret och prospekterar och skriver offerter medan jag nästa dag är ute hos kund och presenterar våra tjänster.

Avarn Security är ett säkerhetsföretag med stark vilja att hela tiden överträffa uppsatta mål. Beslutsvägarna är korta och besluten oftast snabba, något som jag verkligen trivs med. '

- Daniel Borg, distriktsäljare

Din profil

  • Du har erfarenhet av försäljning mot nya kunder B2B med goda resultat
  • Du har stort eget driv, gillar att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt
  • Du är resultatinriktad och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalitet alltid måste vara i fokus
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort

Vi erbjuder
Du kommer att få jobba i ett företag med ett mycket välkänt varumärke och en stark produktportfölj i en spännande, växande bransch. Rollen innebär stort eget ansvar och planering, för rätt person finns alla möjligheter att utvecklas i sin roll och i företaget. Du kommer få en ordentlig introduktion när du börjar som ger dig goda förutsättningar att nå dina mål samt marknadsmässiga bra villkor och tjänstebil.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt och ansökan
I denna tjänst samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom. Du når Julia på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Your browser does not support the video tag.

Se vad Konrad har att säga om tjänsten på [ Link removed ]

Om företaget
Vi är den kompletta säkerhetsaktören som med ansvar, omtanke och samarbete stärker våra kunders trygghet och konkurrenskraft. Avarn Security ingår i säkerhetskoncernen Nokas AS. Vi bedriver verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Koncernen har 17 500 medarbetare och en omsättning på 800 M€. I Sverige bedriver vi verksamhet på fler än 45 orter i landet med hjälp av 7000 medarbetare. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, account manager, teknisk försäljare, teknisk säljare, teknisk försäljning

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8ab8790c097b44af9f3e3e66f6004d