Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Alcro Parti, Malmö jobb i Malmö på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Alcro Parti, Malmö på Säljpoolen

Säljare till Alcro Parti, Malmö

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Säljare 
Malmö

Vill du vara med och bidra till Alcro Partis fortsatta tillväxt? Just nu söker vi en fältsäljare som ska utveckla och bearbeta kunder inom byggbranschen!

Om rollen
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst där du som säljare aktivt bearbetar marknaden och säkerställer resultat genom att utveckla och bearbeta både befintliga och nya kunder inom byggbranschen. 

Du bor med fördel i Malmö med omnejd, då våra kunder finns i närområdet. Du kommer att arbeta självständigt men ha en tät kontakt med dina kollegor. Tillsammans ser ni till att erbjuda våra kunder den bästa kvaliteten och servicen. Du ansvarar för hela affären från ax till limpa och säkerställer goda resultat gentemot våra kunder. 

'Jag är målare i grund och botten men provade på säljyrket inom reklam och marknad i fem år. Jag saknade byggbranschen och sökte mig därför tillbaka och hamnade i en av våra yrkesbutiker. Där jobbade jag i ca fyra år innan jag fick frågan om denna tjänst.

Vi har kunder inom väldigt många områden. Under min arbetsdag träffar jag allt från målare och snickare till arkitekter och konstnärer. Jag har mycket kundkontakt angående allt från produktfrågor och användningsområden till fakturafrågor. Det är inte helt ovanligt att man agerar som problemlösare åt en del företag. 

Det mest stimulerande med jobbet är variationen på arbete. Det är rörligt och ingen dag är den andra lik. Jag har härliga kollegor och bra stämning inom gruppen.'

- Annica Steen, kundansvarig Stockholm 

Vi erbjuder
Hos oss får du en viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter, i ett marknadsledande och välmående företag med högkvalitativa produkter. Du kommer ha en plats i ett välfungerade och sammansvetsat team med avslappnad och prestigelös kultur.

Din profil

  • Du har erfarenget från måleri- eller byggbranschen
  • Du är självgående och driven
  • Du vet att närvaro hos kund ger resultat
  • Du är förtroendeingivande och skapar naturligt långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
  • Du är framåt och kommunikativ
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och behärskar engelska. Övriga språk är meriterande
  • Du har god IT-vana och B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom. Du når Julia på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Alcro Parti erbjuder företag inom bygg- och fastighetsunderhållsbranschen ett brett utbud av produkter inom måleri, förbrukningsvaror, golv och maskiner. Genom bred kompetens och ett butiksnät i storstadsregionerna är Alcro byggbranschens problemlösare och förstahandsalternativ som Sveriges ledande varumärke inom Färg med 10 egna yrkesbutiker bl.a. i Göteborg. Det går bra för oss men stimulansen ser vi ändå i att fortsätta bygga och utveckla Alcro Parti. Vi kan mer, vi vill mer - nu behöver vi förstärka laget! 

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: fb21d768675c486d954e95d71552a3