Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till ACOEM AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till ACOEM AB, Göteborg på Säljpoolen

Säljare till ACOEM AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Teknisk säljare
Göteborg

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och vill vara med och bygga och utveckla ett helt nytt affärsområde?

ACOEM söker en fältsäljare till huvudkontoret i Göteborg. Du kommer att jobba inom affärsområde Miljö - Dynoptic och tunnelsensorer, med produktansvar initialt för Sverige och på sikt även för Danmark och Finland.

På ACOEM skapar vi tillsammans lösningar som formar framtiden. Vi gör det genom att samarbeta tätt med våra kunder och erbjuda skräddarsydda lösningar genom att leverera sofistikerad övervakningsutrustning för luftövervakning. 

'Visionen för framtiden är att organiskt få enheten Environment att växa. Dels genom det unika och breda produktutbud som vi erbjuder samt att utveckla tjänsteutbudet i form av mätverksamhet, dvs. utföra mätningarna åt kunder och organisationer. Visionen ligger i linje med moderbolaget ACOEM Group.'

Läs mer om vad Mikael har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av introduktion, marknadsföring och försäljning av två separata produktsortiment till applikationer i vägtunnlar och industriutsläpp/emissioner. Du kommer utveckla nya försäljningskanaler, bygga relationer och nätverka på båda marknaderna för att skapa varumärkeskännedom. Det är viktigt att du förstår kundens behov för att kunna ge lämplig teknisk rådgivning om produktval, regelefterlevnad och applikationsteknik.

Du kommer att, med hjälp av affärsområdeschefen, bygga en försäljnings- och marknadsplan för att utveckla den nordiska marknaden. Du kommer delta i utformning och leverans av marknadsföring och webinarier samt rådgöra och hjälpa till med anpassning av marknadsförningsmaterial för den nordiska marknaden. I tjänsten ingår också att identifiera, samt medverka vid, utställningar och konferenser och ett resande ingår i tjänsten. Du rapporterar till affärsområdeschefen.

Din profil
Du är en driven och målmedveten lagspelare som bidrar med positiv energi. Du drivs av att göra affärer, arbetar fokuserat och accepterar långsiktiga utmaningar. Då en stor del av arbetet utgår från eget ansvar är det viktigt att du är ansvarstagande och självgående. I rollen förekommer resor och vi ser därför att du har erfarenhet av tjänsteresor.

  • Du är van vid långa säljcykler
  • Du måste ha en god teknisk förståelse
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Du har erfarenhet av operativ fältförsäljning och är van att resa i tjänsten

Erfarenhet av teknisk instrumentförsäljning, samt arbete med offentliga upphandlingar är meriterande.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i utvecklingen av affärsområde miljö med internationellt stöd. Vi har marknadsmässiga villkor och en härlig arbetsmiljö!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Dan Andersson på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
ACOEM skapar vi en värld av möjligheter genom att hjälpa organisationer att finna balans mellan framsteg och hållbarhet - vi värnar om verksamheter och tillgångar alltmedan vi maximerar möjligheterna utan att göra avkall på vårt miljöengagemang. Vi förser våra kunder med ett ekosystem av oöverträffade produkter med AI-baserade sensorer för att kunna fatta medvetna beslut baserade på korrekt information. Tillsammans med 150 distributörer arbetar våra drygt 800 medarbetare på 26 kontor, 5 produktionsenheter och 3 FoU-center i 11 länder med att tillhandahålla våra kunder över hela världen med pålitliga heltäckande lösningar för deras utmaningar. 

För mer information, besök [ Link removed ]

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 98e76c195f994a7ca8b5789057ecb4