Jobbet Säljare till Abetong – Mälardalen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Abetong – Mälardalen publicerad av Norén & Lindholm

Full-Time
Västerås

Arbetsbeskrivning

Som säljare av Abetongs anläggningsprodukter i främst Mälardalen och Stockholm blir du en mycket viktig spelare för oss i vår ambition att ta nya marknadsandelar. Du utgår från vårt kontor i Hallstahammar/Kvicksund eller Västerås.

På Abetong, marknadsområde Anläggning, arbetar vi med prefabricerade produkter av betong såsom broar och tunnlar, tanksystem, sliprar, teknikbyggnader och mycket mer. Våra kunder är främst byggföretag, kommuner, internationella entreprenörer, Trafikverket och industrin.

Arbetsbeskrivning  Som Säljare av Abetongs anläggningsprodukter kommer du bearbeta befintliga och nya kunder inom bygg- och anläggningsindustrin, entreprenörer och energisektorn i främst Mälardalen och Stockholmsområdet. Då vi för närvarande inte har en aktiv kundbearbetning, så ser vi en stor möjlighet till tillväxt där ditt uppdrag blir att etablera Abetongs prefabricerade anläggningsprodukter i området. Du har en egen säljbudget samt jobbar med marknadskartläggning av kunder och konkurrenter på denna marknad. Du ingår i ett team om 7 personer som består av säljare, konstruktörer, projektledare och montagechef och rapporterar till chef Anläggninggsprodukter.

Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av projektförsäljning gentemot vår kundgrupp samt vanan att jobba mot en egen uppsatt säljbudget. Har du erfarenhet från bygg- eller anläggningsindustrin ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Som person har du en stark egen drivkraft, du är initiativrik och arbetar lösningsfokuserat och uthålligt för att nå uppsatta mål. Du är prestigelös, trygg i dig själv och har gott omdöme. Du har en förmåga att skapa goda relationer och tycker om att verka i en miljö där du får samarbeta och kommunicera med människor på ett utåtriktat sätt.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb med frihet under ansvar. Eftersom rollen är ny kommer du att ha stora möjligheter att påverka och forma din tjänst. Hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag, en av marknadens bästa sjukförsäkring, rikskort som möjliggör subventionerad lunch, pensions- och försäkringspaket med individuell rådgivning, förskottssemester till dess du tjänat in full semester.

Om oss Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här [ Link removed ] - Click here to apply to Säljare till Abetong – Mälardalen

Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder. Läs gärna mer på [ Link removed ] - Click here to apply to Säljare till Abetong – Mälardalen

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] - Click here to apply to Säljare till Abetong – Mälardalen eller genom knappen nedan snarast, då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

norenlindholm2163

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till