Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Säljare till AB Ludvig Svensson, Stockholm job in Stockholm at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Säljare till AB Ludvig Svensson, Stockholm på Säljpoolen

Säljare till AB Ludvig Svensson, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

 

Med en livslång passion för textil, bygger Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationen fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion.

Idag används vår unika erfarenhet och kunskap för att förbättra miljön för både människor och växter. Detta gör oss unika och oerhört stolta.

Vill du vara med? Vi söker nu två

Säljare / Projektsäljare
Stockholm

Som projektsäljare hos oss kommer du att ansvara för att förstå kundernas behov av textila lösningar och erbjuda din expertis. Våra kunder är främst arkitekter och inredare. Vi lägger stort fokus på hållbarhetstänk och jobbar aktivt med värdebaserad försäljning. Du förväntas, på ett engagerat och inspirerat sätt, bistå med lösningar till kundens behov genom presentationer, rådgiving och olika kundevent som skapar långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Vi har vårt huvudkontor och egna fabrik i Kinna. Du kommer att utgå från Stockholm där vi också har vårt inspirationsrum och distrikten omfattar Stockholm, Mälardalen och Norrland.  

'Jag reser de flesta dagarna i veckan och träffar kunder. Det är det roligaste med mitt jobb. Hos kund har jag presentationer av vår kollektion, det kan vara allt från en person till 30 personer som är med på mötet. Jag träffar även kunder för att de behöver hjälp och råd inför projekt. '

Läs mer om vad Mia och Anna har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil
Vi vill att du förstår värdet av en ordentlig behovsanalys samt har dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning mot arkitekter och inredare. Vi ser också att:

  • Du är en självgående, uthållig, strukturerad lagspelare som trivs i en föränderlig miljö
  • Du har erfarenhet av att framgångsrikt arbeta med värdebaserad försäljning 
  • Du har ett stort affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Du har erfarenhet av att jobba i CRM-system samt god IT vana
  • Du har B-körkort

Vi erbjuder
Ludvig Svensson är ett väletablerat, stabilt och välmående svenskt familjeföretag med kvalitetsprodukter. Nu står vi står inför en spännande fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder marknadsmässiga bra villkor.

Ansökan och kontakt
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Marie Gummerus på 08-514 816 42 eller Julia Derblom 08-514 816 44.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Företagsbeskrivning
Svenssons bas är ett brett sortiment av textilier med rötterna i den skandinaviska formtraditionen och en över 130-årig erfarenhet av textilt hantverk. För att ligga i framkant med kvalitet, design och funktion, drivs fortlöpande process-, teknik- och materialutveckling. Vi kontrollerar och äger hela tillverkningsprocessen – från garn till färdig textil, vilket ger oss stora möjligheter att påverka och utveckla varje liten detalj. Tack vare detta kan vi erbjuda våra kunder en svårslagen flexibilitet och lösningar som kan svara upp mot deras respektive krav.

Vi är specialister på textila klimat- och miljölösningar. Dessa designas med insikt för professionella inredare och växthusodlare som skapar bättre förutsättningar för plantor att växa och människor bättre miljöer att arbeta, färdas, mötas, vårdas och studera i. Genom att dela med oss av vad vi kan och vara nära våra kunder blir vi en affärspartner att lita på.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Säljare till AB Ludvig Svensson, Stockholm
Säljpoolen Stockholm Heltid
QHSE Specialist till Linxon
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Helpdesk till Poolia IT
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 43245d44634542358fb33e9ee24db5