Jobbet Säljare sökes till heltidstjänst! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljare sökes till heltidstjänst! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Luleå
0,00kr/ år
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta mot uppsatta mål, vill du arbeta med telefonen som redskap i en härlig och social miljö? Drivs du av att lyckas med försäljning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Sensor Försäkring AB expanderar just nu och söker säljare till sitt centrala kontor i Luleå. Hos dem är Du den absolut viktigaste pusselbiten för företagets framgång och fortsatta utveckling. Det är en rolig arbetsplats med hög trivsel och god gemenskap. Sensor Försäkring är ett ungt och snabbt växande företag som under deras första år som verksamma i Luleå har vuxit till 40 anställda.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på veckodagar enligt ett rullande schema. Som ny säljare kan du börja med att kontakta företagets befintliga kunder, för att sedan fortsätta med att kontakta nya potentiella kunder. Alla anställda är en del av ett program som kallas för Sensor Academy, ett långsiktigt utbildningsprogram som syftar till att säkerställa att du får tillräckligt med verktyg för att lyckas i din yrkesroll och att du över tid får möjlighet att utvecklas och ta dig an större och mer komplexa utmaningar.

Din ersättning består av en fast månadslön i kombination med starka bonus- och incitamentsprogram, som baseras på din prestation. Det finns genom detta stora möjligheter att påverka sin egen lön.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som trivs med försäljning och det är meriterande om du arbetat med någon form av försäljning tidigare. Som person ska du vara driven, målinriktad, framåt och serviceinriktad. Som säljare drivs du av att arbeta mot mål och du strävar alltid efter att bli en ännu bättre. Vidare tror vi att du är orädd, prestigelös och gillar att ta dig an utmaningar. Även om du i denna tjänst till stor del arbetar självgående ser du teamarbete som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Detta är en bra start för dig som vill utvecklas inom service och försäljning så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Detta är en direkt-rekrytering till Sensor Försäkring AB. All kontakt sker via ansvarig rekryterare på StudentConsulting. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tips! Efter att du sökt tjänsten kan du öka dina chanser genom att genomföra de testen som finns uppladdade på din profil. Välkommen in med din ansökan!

Referens

40703

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Luleå Eventpersonal i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn011 - Luleå).