Jobbet Säljare sökes i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljare sökes i Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en glad och social person som gillar försäljning? Då kan du vara den vi söker till Svensk Företagssäkerhet som söker säljare som vill vara med på deras resa.

Information om uppdraget:

Som säljare hos Svensk Företagssäkerhet kommer du ha kontakt med både stora och små företag. Du kommer att coachas löpande för att du ska kunna utvecklas och lyckas så bra som möjligt. Självklart får du även en internutbildning.
Tjänsten avser heltid med fasta arbetstider dagtid, måndag – fredag.
Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Svensk Företagssäkerhet.

Svensk Företagssäkerhet levererar en av marknadens mest utvecklade
bevakningstjänst. Tillsammans arbetar de för att hjälpa sina kunder att minimera risken att utsättas bedrägerier och skapa ett tryggare företagsklimat. Hos dem handlar det om ett starkt engagemang för deras kunder, teamet och sin affärsidé.
För Svensk Företagssäkerhet är det viktigt att man har roligt och trivs på jobbet, därför har de ofta tävlingar med fina priser – dels tävlingar på individnivå men även teamtävlingar. De har regelbundet gemensamma frukostar och aktiviteter för en bra sammanhållning. Du får arbeta i en trivsam och modern miljö med närhet till kommunala medel.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att prata med nya människor, som inte är rädd för att kontakta nya kunder`, gillar att arbeta i team och motiveras av tävlingar. Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav men meriterande.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten idag då intervjuer sker löpande och tillsättning så fort vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43065

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till