Jobbet EPH Sthlm Sergelgatan söker Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

EPH Sthlm Sergelgatan söker Säljare publicerad av Elgiganten AB

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Stockholm
47 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Säljare Elgiganten Phonehouse Stockholm City 

Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att kunna bli en skicklig säljare hos oss.

Vi söker dig som vill jobba med försäljning i vår butik Elgiganten Phone House Sergelgatan.

Den viktigaste uppgiften för dig som säljare är att hitta den perfekta lösningen för din kund genom att lyssna, svara på frågor och vägleda kunden till bästa köp. Du genomför kampanjer tillsammans med kollegor och får säljträning och coachning.

Arbetsuppgifter

Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! 

 • Möta kunder, försäljning
 • Hantera frågor och kundärenden
 • Fylla på varor och hålla butiken säljande och konceptenlig
 • Genomföra kampanjer
 • Kassa, Öppning-Stängning
 • Träning och utbildning

Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Du går på rullande schema och arbetstider kan variera mellan dagtid, kvällstid och helger. 

Din profil och bakgrund 
Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning. Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Du älskar att uppnå dina mål - och när du gör det vill vi fira det med dig. Vi tror att du:

 • Tycker om att arbeta med människor
 • Resultat- och lösningsorienterad
 • Har lätt för att lära och en vilja att utvecklas
 • Vill göra ditt absolut bästa

I rollen som säljare är ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Vi har ett omfattande utbildningsprogram där du kommer att få de kunskaper och expertis som du behöver. Hos oss kommer du att få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.

Vi erbjuder 

Med stor ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, för vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss.

Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare, bl. a genom ett gott ledarskap. På Elgiganten handlar gott ledarskap om engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare, en stor portion snällhet och sunt förnuft. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36 000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare. 

Vi är ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som gillar att lösa problem på ett effektivt sätt. 

De som har affärssinne och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. De gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt.

Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans! 

Elgiganten erbjuder också 

 • Lön och pension enligt kollektivavtal  
 • Generöst bonusavtal och förmåner 
 • Goda karriärmöjligheter

Ansökan
Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Men för att bredda mångfalden ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vi utvärderar kandidater löpande. Hittar vi en passande ”Gigant” kan rekryteringsprocessen komma att avslutas redan innan datumet för sista ansökningsdag. Frågor besvaras av jesper.lundberg@giganten.se.

Låter det kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss. Klicka på ansök och ta nästa steg mot ditt nya jobb! 


Referens

146001

Om företaget

Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt framgångsrik marknadsföring av kända märkesvaror. Vår vision är att vara jordens mest kundorienterade butikskedja!

Academy – Elgigantens utbildningsportal
Inom Elgiganten ser vi Kunden och Medarbetaren som våra två huvudpersoner. Vi lägger därför stor vikt vid utbildning för att säkerställa en hög kompetens gentemot våra kunder samtidigt som vi erbjuder våra medarbetare utveckling inom en rad områden. Elgiganten arbetar med blended learning, vilket innebär att vi erbjuder både E-Learnings via vår digitala Academy samt en mängd olika klassrumsutbildningar där vi fokuserar på våra medarbetares personliga utveckling, ledarskap och de olika verktyg som krävs för att vi ska kunna överträffa våra kunders förväntan.

Stark företagskultur
Vi har en stark företagskultur som löper genom hela vår nordiska koncern och som vi är övertygade om är avgörande för våra framgångar. Vår uppfattning är att människor trivs och presterar bäst när de får stort ansvar med tydliga ramar och riktlinjer. Vi har höga förväntningar på medarbetarnas resultatorientering, effektivitet och kundbemötande. Samtidigt lägger vi stor vikt på att det ska vara roligt på jobbet! Vi är övertygade - har man roligt på jobbet, presterar man också bättre.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till