Jobbet Säljare Region Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare Region Stockholm publicerad av Made for Sales

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

ISS - ett av världens ledande företag inom Facility Services startar en ny säljorganisation inom affärsområdet ISS Direct. Vill du arbeta i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och med ett starkt fokus på att utveckla sina medarbetare? Här ges möjligheten att vara med på en tillväxtresa inom affärsområdet ISS Direct.

I rollen som Säljare kommer du aktivt att arbeta med nykundsbearbetning och vara en viktig del i att bidra till ökad tillväxt för affärsområdet ISS Direct. Målet med dina kundmöten är att genom behovsanalys genomföra ett framgångsrikt kundmöte som leder till offertskrivning. Tjänsterna är standardiserade vilket kan innebära att ditt första möte med kund resulterar i affär direkt. Som Säljare för Region Stockholm kommer du att ansvara för försäljningen som sträcker sig från Södertälje i syd till Märsta i Norr.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning mot företagskunder, där du självständigt ansvarat för och drivit dina affärer. Du är van vid och drivs av att arbeta mot egen budget och tydliga mål. Ditt starka resultatfokus i kombination med hög aktivitet, ett strukturerat arbetssätt och uthållighet gör dig framgångsrik som säljare. Din förmåga att anpassa din säljstil till olika kundtyper utgör ytterligare en av dina framgångsfaktorer tillsammans med din lyhördhet och goda kommunikationsförmåga.

Du erbjuds en spännande utmaning i en flexibel roll med stort eget ansvar på ett framåtriktat och välkänt företag. Du kommer att vara en lokal Säljare för region Stockholm i det globala företaget med en stark lokal förankring. För rätt person finns mycket goda möjligheter att skapa egen framgång inom en av de största aktörerna inom branschen. Här får du som Säljare vara med och verkligen bygga upp och driva tillväxten för affärsområdet ISS Direct.

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag inom outsourcing och facility management. ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, security, property,
ISS Direct som i dagsläget har ca 2700 anställda, fördelat på totalt åtta regioner runt om i Sverige. Inom ISS Direct är ca 90% av omsättningen lokalvård och alla uppdrag inom affärsområdet är kortare än åtta timmar ute hos slutkund.
Läs mer om ISS på
www.se.issworld.com

Referens

madeforsales608

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till