Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare Norrbotten - Momentum Industrial jobb i på Momentum Industrial AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare Norrbotten - Momentum Industrial på Momentum Industrial AB

Säljare Norrbotten - Momentum Industrial

Momentum Industrial AB Heltid


Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,2 miljarder SEK och har 340 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: [ Link removed ]

Säljare Distrikt Norrbotten

Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer? Då är Du troligtvis en god kandidat till att bli vår nya Säljare!

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss kommer Du att ansvara för att försäljning och kundkontakter sköts med hög servicenivå och gott affärsmannaskap. Du kommer att sköta fältförsäljning till både befintliga och nya kunder enligt planerad budget. Du planerar och prioriterar upp din egen vardag tillsammans med närmaste chef.

Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa kunden är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Du behöver inte kunna allt i början och vi har löpande internutbildning i försäljning och de produktgrupper du kommer att sälja och ett kunnigt team som stöd. 

Vi ställer höga krav, men erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du har genomfört din gymnasieutbildning inom något teknikorienterat område och har en god teknisk förståelse/erfarenhet, gärna inom underhåll. Har Du har några års dokumenterad erfarenhet av försäljning och erfarenhet från vår bransch är det en merit. Resor är en naturlig del av tjänsten varför B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för att träffa och hjälpa kunder med tekniska lösningar. Du har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer genom att anpassa din kommunikation till olika kunskapsnivåer och att lyssna aktivt. Gladlynt, engagerad, och tålmodig. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Vi söker Dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka våra kunders produktivitet och maskintillgänglighet. Om du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team.

Egenskaper som hög energi, driv och engagemang värdesätter vi högt.

Placeringsort: Distriktskontor i Luleå men du får gärna bo mitt i distriktet, t.ex. Gällivare.

Tillträde: Efter överenskommelse
 
Intresserad? 

Ansök då via Exelects hemsida genom att trycka på knappen 'Skicka in din ansökan' nedan där du kan svara på en kort intervju som tar några minuter och ladda ner ditt brev och CV.

Om Du har några frågor: Kontakta Inger Östlund 0765-26 14 03, [ Link removed ]  som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.
 
Vi vill ha din ansökan senast 15 oktober. Skicka gärna in din ansökan direkt eftersom vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 17986.5.54519