Jobbet Säljare mot byggfackhandel till ArcelorMittal Construction Sverige AB, Stockholm / Mälardalen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare mot byggfackhandel till ArcelorMittal Construction Sverige AB, Stockholm / Mälardalen publicerad av Säljpoolen

Full-Time
Västerås

Arbetsbeskrivning

Säljare mot byggfackhandel
Region Öst

ArcelorMittal Construction som är en marknadsledande aktör inom byggplåtsprodukter söker nu en säljare till Stockholm- och Mälardalsregionen. ArcelorMittal är en stor global koncern vilket innebär goda möjligheter till fortsatt utveckling och en internationell karriär.

Företagets varumärken är starka och välkända och omfattar ett mycket brett sortiment av tunnplåtsprodukter, paneler och balk för byggbranschen. Produktionen finns på flera orter i Sverige där stål förädlas till innovativa totallösningar för takplåt, fasadplåt och vattenavrinning.

Den säljare som nu sökes kommer jobba för det affärsområdet armat som riktar sig mot återförsäljare inom bygghandel och grossistverksamhet. Det geografiska ansvarsområdet är region Öst. Resor i tjänsten är ca 40-50% av arbetstiden men varierar mycket under året.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar budget- och kundansvar för våra kedjekunder med filialer/butiker i distriktet. Arbetet är variationsrikt med högt tempo och ställer krav på stor noggrannhet, planering och hög aktivitetsnivå. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och passar dig som är självorganiserande med god planeringsförmåga och struktur. Arbetsdagen spenderas hos kund med försäljningsarbete innefattande bl.a. utbildning av personal i produkter och/eller säljverktyg alternativt på kontoret med offertberedning (kalkylera-offerera-följa upp), samordna projekt mm. Arbete med digitala verktyg och system skall vara en självklarhet för rätt person.

Kvalifikationer 

  • Gymnasiekompetens med inriktning mot bygg, alternativt förvärvad erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Goda kunskaper om byggprocess, förmåga att tolka ritningar mm.
  • God erfarenhet av försäljning och att ansvara för kundkontakter
  • Talar och skriver svenska problemfritt samt behärskar engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS office samt erfarenhet att arbeta i affärssystem
  • Kunskaper i ritningsstödjande programvara är meriterande
  • Erfarenhet från byggstål-/plåt är meriterande likväl som erfarenhet av försäljning via återförsäljare

Personlighet och engagemang
Som person är du affärsmässig, driven, ansvarsfull och resultatinriktad. Du är trygg i dig själv och har en förmåga att lösa problem på ett engagerat sätt. Du trivs i en miljö med högt tempo och variation. Vi värdesätter högt din förmåga att upprätthålla goda relationer med kunder och kollegor.

Vi erbjuder
Ett spännande jobb hos ett världsledande stålbolag som levererar produkter från ”ax till limpa”. Vi ser en stor potential till att växa och utveckla vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra till vår framgång. Är du en person som vill ta ett större ansvar så finns det även goda möjligheter både nationellt och internationellt.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson 0708-30 65 43. Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med ansökan!

Om företaget 
ArcelorMittal Construction Sverige AB erbjuder tunnplåtsprodukter, paneler och balk för byggbranschen. I våra moderna produktionsanläggningar i Karlstad och Sveg vidareförädlas stål från vårt moderbolag ArcelorMittal till innovativa totallösningar för takplåt, fasadplåt och vattenavrinning.

Produkterna erbjuds marknaden under två starka och välkända varumärken. Armat™ omfattar standardprodukter inom kategorierna takplåt, fasadplåt, vattenavrinning och taksäkerhet och erbjuds marknaden via bygg- och plåtfackhandeln.

Läs mer på [ Link removed ]

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, byggsäljare, byggförsäljning, byggförsäljare, säljare bygg, teknisk säljare, teknisk försäljning, teknisk försäljare,

J2W: CB2

Referens

cac24d7ae7d6413ab992f876b49e4f

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till