Jobbet Säljare med visst KAM ansvar Norge, placering Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare med visst KAM ansvar Norge, placering Stockholm publicerad av Rubino Rekrytering AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och driven Säljare med visst KAM ansvar, för den Norska marknaden, placering Stockholm/Västberga:

Polynova Nissen AB är inne i en fas med ökat fokus på försäljning och utveckling av verksamheten i Norge och söker därför en säljare som ska stötta vår säljorganisation med att driva och öka vår försäljning i Norge. Våra kunder är i första hand etablerade återförsäljare inom bl a: Kontorsfackhandeln, Färghandel, grossister och återförsäljare. Hos dem kommer du att i första möta Säljchefer, kategori och inköpschefer samt även deras säljare som bearbetar deras slutkunder. Arbetet utgår från vårt kontor i Västberga och du kommer att behövs resa en del men vi tror att du kommer att ha många möten digitalt också. Vi ser att du är van vid att ha en hög besöksfrekvens med kvalitet där säljmötet är strukturerat och väl förberett, du kommer även att arbeta med viss utbildning för våra kunder avseende våra produkters fördelar. 

Välkommen till ett företag med blicken uppåt Vi ser gärna att du jobbat som säljare inom vår bransch och dess kunder. Har du erfarenhet från den Norska marknaden med ett upparbetat nätverk bland våra kunder är det givetvis meriterande men inte avgörande. Det allra viktigaste för oss är att du har en passion och driv för det egna, teamets företagets företagets säljmål. Samtidigt tycker vi det är viktigt att ha en balans mellan jobb och fritid för att fungera som bäst när det gäller – i alla lägen!

Vi gillar att du är målmedveten och arbetar strategisk för att uppnå de säljmål företaget sätter för dig personligt, för säljteamet och företaget. Du väntar inte på samtalen – du ligger före! Vi ser att du har en gymnasieutbildning och är van vid att arbeta digitalt, är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, kan du även norska är det givetvis meriterande. Du har B körkort och kan resa i tjänsten.

Vi erbjuder Du kommer att få arbeta med marknadens starkaste produktsortiment i ett väl sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra och arbetar med varandras kunder. Du får fast lön med bonus samt tjänstebil. Vi sitter i trevliga lokaler i Västberga.

Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då vi genomför intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Polynova Nissen AB har över 40 års branscherfarenhet, vi har ett av Europas bredaste plastsortiment i lager, vi ger våra kunder goda möjligheter att få helt unikt kundanpassade artiklar samt innovativa säljstöds- och problemlösningstjänster för att utöka och bredda in försäljning. Vår ambition är att vara kundens enda partner avseende för plast- och emballageprodukter. Polynova Nissens produkter återfinns hos ett brett nätverk av återförsäljare i Norden och övriga Europa. Läs mer här: www.polynova.se

Referens

teamtailor-941938-176157

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till