Jobbet Säljare med teknikintresse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare med teknikintresse publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du målinriktad med ett tekniskt intresse och letar efter en ny utmaning? Vår kund söker just nu två nya säljare, en utvecklande möjlighet för dig som vill arbeta med försäljning och kundbemötande.

Om tjänsten
Vår kund är i en utvecklingsfas och satsar nu på att växa ännu mer mot nya kundsegment. Det handlar om tekniska lösningar som förenklar vardagen ute i samhället. Du kommer att tillhöra ett säljteam om 5 personer där din roll som säljare innebär att följa upp och bearbeta leads inom både dessa nya kundsegment och befintliga områden. Dina arbetsdagar kommer att vara varierade där du majoriteten av din tid kommer att vara ute på kundbesök, ca 10 st per vecka, ofta tillsammans med installatör/elektriker, samt en dag per vecka med administration. Efter besök skapas offert till kund som också följs upp till avslut. Uppdraget är på obestämd tid och det finns möjlighet till anställning hos kund efter en tid.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi tror att du är resultatdriven person som motiveras av nya möten och utveckling. Du är kommunikativ och har en naturlig känsla för service och bemötande mot olika kunder och personligheter. Tjänsten kräver även tidigare erfarenhet inom sälj, gärna inom tekniska lösningar eller el samt goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt och körkort.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Övrig information Start: Januari 2021 Omfattning: Heltid, mån – fre Placering: Du kommer att tillhöra företagets kontor i Sollentuna Tjänsten är ett konsultuppdrag om initialt 6 månader där du blir anställd av oss på Poolia men arbetar dedikerat hos vår kund. För rätt person finns mycket goda möjligheter till överrekrytering. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökningar tas endast emot via annonsen. Varmt välkommen med dina ansökan!

Referens

58378

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till