Jobbet Säljare Life Science har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare Life Science publicerad av Randstad AB

Part-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du bidra till bättre välmående och bidra till bättre hälsa i samhället? Arbetar du inom Life Science idag? Brinner du för att skapa långsiktiga affärsmässiga relationer? Varmt välkommen med din ansökan! 


ansvarsområde.

Randstad Life Sciences söker dig som är en driven och målinriktad säljare för att bredda affären inom MR instrument. I din roll kommer du att bearbeta och skapa långsiktiga relationer med vårdpersonal m.fl. för att öka försäljningen av MR instrument i hela Sverige. I ditt arbete kommer du att ha mycket dialog med radiologer, fysiker och röntgensjuksköterskor t.ex. vid kundmöten samt du kommer också att hålla utbildningar för dem. 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


arbetstider.

Konsultuppdrag på deltid. 


kvalifikationer.

Du har en utbildning inom naturvetenskap eller teknik, t.ex. är du radiolog, fysiker eller röntgensjuksköterska. För att lyckas i rollen är du kunnig inom MR inklusive produktsortimentet och tekniken, magnetresonanstomografi. Du har god förståelse av marknaden för MR produkter samt du förstår väl de krav som användaren har på produkten. Eftersom hela Sverige är ditt säljdistrikt ska du ha möjlighet att resa i tjänsten. Du kan utgå från din hemmaort förutsatt att det finns en flygplats i närheten. Goda kunskaper i svenska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en proaktiv person som levererar. Med ditt affärsmässiga driv skapar du långsiktiga relationer och kommer i mål med dina långa säljcykler. Du kan kartlägga potentiella intressenter av MR instrument inom vården, tar kontakt samt bygger långsiktiga relationer med dem.  

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du är en relationsbyggare och tar initiativ. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är nyfiken och lockas av nya utmaningar. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2020-11-04 urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Sara Kuikka, 0725-487688 [ Email address blocked ]

Referens

201308971

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till