Jobbet Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltidsanställd
Varberg

Arbetsbeskrivning

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Som säljare på Derome Timber är det din uppgift att hantera order, offerter och frågor från kunder, samt att själv ansvara för att kontakta befintliga kunder för uppföljning och för att skapa långsiktiga relationer. Huvudansvaret är att se till att kunderna blir trevligt, proffsigt och snabbt bemötta när de kontaktar oss. Som säljare ansvarar du för att:

- Kontakta och bearbeta befintliga och nya kunder
- Bevaka och se till att order registreras i vårt affärssystem. Du granskar orderbekräftelse, fastställer frakt och säkerställer att produkten kan levereras i tid innan orderbekräftelse skickas ut till kund.
- Lämna offerter vid kundförfrågningar, följa upp dessa och genomföra efterkalkylering.
- I samråd med Kundansvarig säljare, kontakta samt besöka kunder för att bygga nära relationer
- Följa upp och rapportera ditt arbete. Rapportering sker till Kundansvarig säljare/Försäljningschef
- Delta på mässor och event där Derome Timber AB skall vara representerade

Du kommer ingå i ett team med drivna och ambitiösa kollegor som gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Vi arbetar med daglig uppföljning för att du som säljare ska få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker det är roligt att sälja och göra affärer i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, har stor drivkraft samt har kunskap om och erfarenhet från en liknande bransch. För att lyckas bra i tjänsten tror vi dessutom att du:

- Älskar utmaningar
- Brinner för kontakt med nya människor
- Är tävlings- och målinriktad
- Har höga ambitioner

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Vi är vi ett gott gäng på Derome Timber! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och högt i tak samt ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten som är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Derome. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Pontus Larsson, Försäljningschef på Derome Timber, telefonnummer 0340 66 65 48.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 25 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Referens

1469

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till