SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare jobb i Borås på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Säljare på Masterhelp Jobb

Säljare

Masterhelp Jobb Borås, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

 Vi ser ett fortsatt starkt behov och efterfrågan av våra produkter och tjänster. Därför söker vi nu ytterligare två

Säljare / Account Manager

Placering i Västra Sverige eller Östra Sverige

Värdesätter du hälsa och är en person med hög energinivå som älskar att göra affärer? Då kanske vi har drömjobbet för dig!

Vår affärsidé är att tillhandahålla en metod som hjälper arbetsgivaren att bedriva ett effektivt hälsoarbete genom att ge alla medarbetare möjlighet till mental och fysisk återhämtning på arbetsplatsen.

Vi söker efter dig som vill jobba som Säljare / Account Manager och har erfarenhet av försäljning. Du kommer att få ansvar för en befintlig kundportfölj samt även arbeta med nykundsbearbetning. 

Tjänsten i Östra sverige:
Du kommer att utgå ifrån kontoret i Stockholm två dagar i veckan, resterande tid kan du själv välja din utgångspunkt. Lämplig bostadsort är i Stockholm, Uppsala, Södermanland och Västmanlands län.

Tjänsten i Västra Sverige:
Du utgår från ditt hemmakontor. Lämplig bostadsort är inom Halland och Västra Götalands län.  

 

'Promas har en ledning som är genuint intresserade av att jobba för en bra och inkluderande arbetsplats. Det är tydligt hur detta leder till ett gott samarbete hos alla medarbetare.

Här har alla en känsla för vad som gör det lilla extra. Det som också är en stor del till att jag älskar mitt jobb är alla underbara kunder jag dagligen får träffa.'

- Rebecca, Säljare hos Promas

Här kan du läsa hela intervjun med Rebecca och hennes kollegor där du får reda på mer om hur det är att arbeta som Säljare på Promas:
[ Link removed ]


Ditt uppdrag
På Promas får du som säljare möjlighet att hjälpa människor att förändra sin hälsa och sina liv till det bättre. Idag stressar många för mycket och behöver ett verktyg för att hantera detta. Därför är behovet av återhämtning på arbetsplatsen stort.

Det gör att du kommer verka i en tillväxtbransch. Intresset för hälsofrämjande insatser ökar och du kommer bli en viktig samarbetspartner till våra kunder inom området hälsa. Ditt uppdrag innebär att du skapar nya affärer och utvecklar affärskontakterna med befintliga kunder i stora och små organisationer.

Vi vill att du har följande egenskaper:

  • Är en driven och positiv person
  • Tycker om att göra affärer
  • Har erfarenhet av nykundsförsäljning
  • Är kreativ och strukturerad
  • Och sist – men inte minst – har förmågan att skapa förtroende.


Varför jobba på Promas?
Det finns många anledningar till varför Promas är en bra arbetsplats. Vi erbjuder våra säljare bra förmåner där grundtryggheten innefattar grundlön, en konkurrenskraftig provisionsmodell, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi tror på frihet under ansvar och våra säljare har stora möjligheter att påverka sin egen arbetssituation. Dessutom har vi en fantastisk laganda i företaget med många sociala aktiviteter, coaching, stöd och vidareutbildning. 
 
Vårt erbjudande är mycket starkt och vi kan stoltsera med starka referenser men det är våra duktiga säljare som gör att vi når hela vägen in i mål. Nu söker vi någon som kan förstärka vårt team ytterligare.

'Jag har varit med på Promas resa sedan 2004 i olika roller. Vi har tillsammans skapat ett företag som idag är en intressant och viktig samarbetspartner på många arbetsplatser i Sverige. Vår vision är att vara det självklara valet för företag som vill uppnå optimal återhämtning på jobbet.

I min roll har jag förmånen att främst fokusera på att stödja våra härliga säljare. Vi är ett underbart gäng unika personligheter som stimuleras av att peppa varandra till att nå våra mål.'

- Rasmus Öfverström, Försäljningschef 


Låter det som en utmaning för dig? 
Välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Har du frågor om jobbet som säljare hos oss är du välkommen att höra av dig till Rasmus via mail [ Email address blocked ] eller telefon 070-191 87 15.

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Kom och bli en del av vårt gäng! 

Sökord: Säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Fältsäljare, Utesäljare, Regionsäljare, Distriktsäljare, Account Manager 

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 5868d3a935ab467e9c92fabc36eac1