Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare Jönköping jobb i Jönköping på SE Frigo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare Jönköping på SE Frigo

Säljare Jönköping

SE Frigo Jönköping, Jönköpings län Heltid

Engagerad säljare till Bring Frigo i Jönköping

Drivs du av högt uppsatta individuella mål och att knyta nya kundkontakter? Till Bring Frigo i Jönköping söker vi nu en engagerad och relationsskapande säljare som tycker att försäljning är det som får hjärtat att slå ett extra slag. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av kundvård & försäljning hos befintliga kunder, förhandling samt nykundsbearbetning. Du kommer sälja logistiktjänster inom lager och transport för kunder i Småland och Östergötland. Säljcyklerna är relativt långa vilket innebär att kundbearbetningen bygger på långsiktighet. I rollen som säljare förväntas du driva försäljning både nationellt och internationellt på alla nivåer inom organisationen.

Som säljare hos oss är du en del av och den som driver din regions regionala team. Det regionala säljteamet består av regional säljare, plats-/regionansvarig produktionschef samt kundsupportfunktioner. Tillsammans erbjuder ni god kundvård i er region och arbetar proaktivt baserat på våra kunders behov. Arbetet sker mot uppsatta mål gällande din regions portföljutveckling, marknadsbearbetning och försäljning.

Hos oss erbjuds du en utvecklande arbetsplats i framkant som värdesätter att vara en attraktiv arbetsgivare för dig som anställd. Du blir dessutom del i ett företag som genomför en viktig miljösatsning med målet att vara fossilfria år 2025. Här finns alla möjligheter för dig som är driven, har höga ambitioner och vill ingå i ett starkt nationellt säljteam. Tillsammans stöttar och pushar ni varandra i det dagliga arbetet och har månatliga möten med Försäljningschefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Jönköping.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbete med förmågan att fånga affärsmöjligheter i rätt ögonblick. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare arbetat med kundanpassad försäljning, gärna från logistikbranschen eller producentleden inom livsmedelsbranschen. Du besitter en god kompetens kring hur en försäljningsprocess är uppbyggd och har vana av långa säljcykler. För dig är avtalsförhandling och prisstrategier en självklar del i ditt dagliga arbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning av tempererat gods. Du är van användare av olika CRM-system, behärskar det svenska och engelska språket samt innehar B-körkort.

Som person är du kommunikativ och brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer. Du motiveras av att vara kreativ, lösningsfokuserad och tar gärna egna initiativ. En av dina starkaste egenskaper är att du har förmågan att driva säljprocessen fram till beslut och framgångsrika avslut. Därutöver är du en van förhandlare som vet att dina resultat bygger på de relationer du byggt upp.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia, [ Link removed ] för att göra din ansökan. 

 

Rekommenderade jobb

Säljare Jönköping
SE Frigo Jönköping Heltid
Key Account Manager till Canon Business Center Sydväst, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
ITW Account Manager
Michael Page Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145659