Jobbet Säljare IT - digitala tjänster har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare IT - digitala tjänster publicerad av Xenit AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Xenit är en IT-partner som levererar säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. Vi är otroligt stolta över att få arbeta med kunder som bland annat Afry, HSB och Peab. I vår senaste kundundersökning frågade vi våra kunder "Hur nöjd är du med Xenits arbete i sin helhet?" och fick det fantastiska resultatet 4,50 av 5 möjliga!


SÄLJARE PÅ XENIT

Xenit befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker nu en säljare som vill vara med och ta vår säljorganisation ytterligare ett steg framåt. För att sälja Xenits erbjudande krävs goda samarbeten med kunder, leverantörer och kollegor. Våra kunder har ofta hög teknisk kompetens så för att lyckas i rollen är det viktigt att du har förståelse för teknik men samtidigt har lätt för att omvandla teknik till affärsnytta. Det är även fördelaktigt att känna till och vara intresserad av våra partners produkter och erbjudande; Microsoft, Citrix, Nutanix, Palo Alto, Arista, Varonis och Imprivata.

Vi söker dig som har arbetat i några år med komplex tjänsteförsäljning inom IT och som brinner för att göra affärer. Du är relationsskapande i ditt sätt att vara och bygger förtroende hos såväl medarbetare som kunder genom ditt affärsmannaskap.


DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som säljare hos Xenit jobbar du självständigt och bokar möten med såväl befintlig kund som med prospekt och du ansvarar själv för att planera dina aktiviteter för att möta uppsatta mål. Du kommer att vara en del av ett förhållandevis litet säljteam där du förväntas driva försäljning mot såväl befintliga som nya kunder och mot vilka du säljer hela Xenits erbjudande. Du kommer också att vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av olika leadsgenererande aktiviteter som utförs under året. Detta arbete kan omfatta allt från idé till diskussioner med leverantör om utförande.

Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du kan jobba självständigt med dina säljprocesser. Det är också viktigt att du kan planera ditt arbete i tid och att du har god förmåga att prioritera aktiviteter effektivt. Xenit är noggranna och fattar beslut baserat på fakta. Därför ser vi gärna att du har ett gott sinne för ordning och förstår vikten av att hålla CRM och övriga system uppdaterade.


FÖRKUNSKAPSKRAV

  • Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning av IT-tjänster
  • Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift

 MERITERANDE

  • Relevant eftergymnasial utbildning 
  • Erfarenhet av Microsoft Office 365 och Microsoft Azure
  • Erfarenhet av Microsoft Modern Workplace och Arbetssätt
  • Erfarenhet av virtuella skrivbord – Citrix
  • En god förståelse för IT-säkerhet
  • Brett kontaktnät inom IT-branschen


KUNGSTORGET 7

Xenit är ett snabbväxande företag som sedan starten 2009 vuxit framgångsrikt till idag drygt 40 anställda. Vårt kontor präglas av trivsel, ergonomi och funktion. Vi tycker att det är viktigt att träffa sina kollegor ofta och lära av varandra genom kunskapsutbyte och mentorskap. Varje ny medarbetare på Xenit får ta del av vårt fina förmånspaket och startar sin anställning med två veckors introduktion där en individuell karriärplan och styrkort tas fram. Vi värderar en hög teknisk nivå hos våra anställda och satsar mycket på vidareutveckling, mentorskap, teknisk utrustning, certifieringar, konferenser och techdagar. Vi värnar även om hälsa och gemenskap och umgås tillsammans genom bland annat träning, middagar på stan och andra gemensamma trivselhöjande aktiviteter.


TILLSÄTTNING OCH ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

I den här rekryteringen undanbeder vi oss vänligen all kontakt från rekrytering- eller annonseringsföretag.  

Referens

teamtailor-199072-152289

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till