Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare HoReCa och DVH jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare HoReCa och DVH på Säljpoolen

Säljare HoReCa och DVH

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län HeltidKvalitetsfisk - en del av Nordward.
Kvalitetsfisk är Sveriges sushiexperter med över 1 200 kunder i ett brett segment över hela landet.

Vi är kända för vår kompetens och har vuxit  med åren genom att producera och leverera ett komplett sortiment av produkter till kunder som kräver hög kvalitet och produktkunskap. Vi är den ledande leverantören av Nordens bästa sushilax.

Idag är vi 60 medarbetare som med gedigen kunskap och passion levererar det bästa vi vet – Kvalitetsfisk. Genom ett oöverträffligt öga för kvalitet och förstklassig service finns vi alltid där för de kunder som vill ha omtanke och kvalitet från hav till tallrik.

Nordward består idag av fyra bolag i Sverige och Danmark och är Skandinaviens största fiskgrossistverksamhet. Alla bolagen har en lång erfarenhet med hög kundnöjdhet, kunskap och service. Tillsammans kan Nordward erbjuda ett fullsortiment av tjänster och produkter. Nordward har idag fem produktionsanläggningar, 320 anställda och omsätter 1,2 miljarder.

Nu söker vi ny säljare till Kvalitetsfisk

Vi vill arbeta med dig som inte bara vill, utan måste få utvecklas. Hos oss är det inte bara en förutsättning att du är på väg framåt, utan vi kommer hjälpa dig att ta dig dit.

Om du kombinerar ett stort intresse för förstklassiga råvaror, mat och relationer med att göra affärer tror vi att detta kan vara ditt drömjobb.

Om Rollen
I rollen som Säljare på Kvalitetsfisk så hamnar du mitt i händelsernas centrum och kontakten till våra spännande kunder för att visa upp och förklara de fantastiska produkter Kvalitetsfisk är kända för. 

Du är konstant på väg, du jobbar nära dina kunder och har eget ansvar för planering av din tid och dina uppgifter. Du vill vara en stor bidragande effekt till säljresultatet och tar gärna med dina kollegor på resan.

Nordward som äger Kvalitetsfisk har en offensiv tillväxtplan och vi söker nu en säljare som vill vara med på vår resa. 

Vi kan erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas i din roll tillsammans med företaget, dina kollegor och inte minst- dina kunder i restaurang-, hotell och dagligvaruhandeln. Dina mål kommer att vara tydliga och du ansvarar för dina kunder och ser till att all interaktion mellan kunden och Kvalitetsfisk flyter på och fungerar friktionsfritt. Du kommer att ha täta kontakter med kunderna för att bygga och bibehålla långa relationer. På vår säljavdelning arbetar idag 10 personer och du rapporterar till Armita som är försäljningschef. Totalt på kontoret i Farsta arbetar 60 personer. 

Erfarenhet och kompetens
Att ha en mycket stark förmåga att bygga relationer med alla sorts människor kommer att vara helt avgörande i den här rollen. Du är en förtroendeingivande person som man kan lita på, håller det du lovar och får saker ur händerna. Du är trygg i dig själv, strukturerad och vet hur man bryter ner ett mål i aktiviteter och hur man bygger och följer upp en pipeline. Du har en god förståelse för hur du vinner förtroende hos kunderna och ser dig själv som rådgivare utifrån de behov kunderna har. Du har en dokumenterad framgångsrik erfarenhet av relationsbaserad försäljning. Att göra affärer finns i ditt DNA.

Erfarenhet av försäljning av liknande produkter är meriterande, men inte ett krav.

“Kvalitetsfisk är en härlig arbetsplats med bra kollegor och familjär stämning, vi har kul på jobbet!

Dagarna är väldigt varierande med olika utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter”
-Emil Lundstedt, Säljare på Kvalitetsfisk 

“Jag har jobbat på Kvalitetsfisk i 4 år och har haft olika roller genom åren. När jag började som säljare på Kvalitetsfisk kände jag direkt att jag hamnat rätt.

Att jobba mot restaurangverksamhet, HoReCa och dagligvaruhandeln är fartfyllt, utmanande och otroligt spännande i sig, och att dessutom få göra det i ett företag som konstant är under utveckling och vill ta mer marknadsandelar är extra roligt”
- Armita Dorrani, Försäljningschef på Kvalitetsfisk 


Erbjudande
Du kommer att bli erbjuden en fast marknadsmässig lön samt ett bonuspaket, sjukvårdsförsäkring, tjänstebil, pensionspaket samt friskvårdsbidrag. Vi erbjuder även löpande både sälj- och produktutbildningar för att du skall kunna utvecklas bra i din roll. 

Kontakt:
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Armita Dorrani på mail [ Email address blocked ] , din ansökan vill vi ha via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 5b67d15e85004bb1890cec78d76bb2