Jobbet Säljare för heltidsuppdrag sökes i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljare för heltidsuppdrag sökes i Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du driven, engagerad och orädd för att ta för dig ute på arbetsmarknaden? Trivs du i en roll med mycket sälj och att jobba i team? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning fältsäljare som är ute och säljer fiberanslutningar och kanalpaket. Som fältsäljare kommer dina arbetsuppgifter bestå av ständigt kundbemötande där den huvudsakliga uppgiften är att hjälpa kunder att hitta den bästa tv-lösningen. Självklart också att förbättra kundupplevelsen! Du kommer att jobba i team där ni tillsammans åker ut till olika områden och gör hembesök. Samtidigt som du kommer jobba i team ställer arbetet även krav på självständighet.

Arbetstiderna är mellan 13:00-21:00, arbetsdagarna är varierande och kan skifta från vecka till vecka. Tjänsten är på heltid. Finns intresset så ges även möjlighet att delta på olika mässor och event. Dessutom erbjudes en av marknadens högsta provisioner.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kunden. Du kommer även ha utbildning i säljretorik, kundbemötande och ledarskap.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är driven, beredd att satsa och som visar ett brinnande engagemang. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och organiserad. Du väljer att ständigt se lösningar istället för problem. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i team, såväl som självständigt. Ingen tidigare erfarenhet krävs! Flytande svenska är ett krav.

Passar denna beskrivning in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi träffar kandidater kontinuerligt och kommer tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater!

Sökord:säljare, fältsäljare, account manager, försäljning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45866

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till