Jobbet Säljare dagtid med variation och stora utvecklingsmöjlgheter, till hösten! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare dagtid med variation och stora utvecklingsmöjlgheter, till hösten! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för kommunikation? Söker du ett jobb dagtid där du kan utvecklas inom detta?
Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du jobba med service och försäljning via telefon mot både befintliga och nya kunder. Detta är två områden alla kan utvecklas inom och därför kommer du förutom en grundlig introduktion ges de verktyg som krävs för att utvecklas. Målet är att du som säljare skall under din anställning klara av svårare och mer komplexa uppdrag inom service och försäljning. Focus kommer liga på kvalitativa samtal med kunder och därför ser vi gärna att du är en person som tänker på kundens bästa.

Vid anställning får du en fast lön men även möjlighet att påverka lönen genom en provisions del. Arbetet sker dagtid måndag till fredag. Om du så önskar kan tjänsten variera mellan 50-100% i omfattning.

Då företaget har funnits i över två decennium innebär det att de i dagsläget jobbar med välkända och stora varumärken/uppdragsgivare. För din del innebär detta en möjlighet att variera de projekt man jobbar i.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund med start i höst.

Detta söker vi:

Det absolut viktigaste är vem du är som person och att du vill lära dig försäljning och service!

Vi söker dig som är resultatinriktad, social, noggrann och kan uttrycka dig väl. Att vara målinriktad och ha lite av en vinnarskalle kan vara fördelaktigt samtidigt som det är minst lika viktigt att kunna möta motgångar, därför ser vi gärna att du har utövat någon form av idrott.

Då företaget värderar mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde är det viktigt att du också ser positivt på detta.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs att du:
- Är fyllda 18 år
- Har gymnasiekompetens
- Har tidigare någon form av arbetslivserfarenhet (behöver inte vara från försäljningsbranschen). Även sommarjobb etc. går under tidigare erfarenhet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48661

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till