Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare av tak- och fasadprodukter till Ruukki, Solna jobb i Stockholm på Ruukki Säljare 2021

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare av tak- och fasadprodukter till Ruukki, Solna på Ruukki Säljare 2021

Säljare av tak- och fasadprodukter till Ruukki, Solna

Ruukki Säljare 2021 Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker Ruukki Construction en kollega till teamet i Solna! Som Säljare på Ruukki arbetar du med försäljning av tak- och fasadprodukter till Ruukkis kunder, som är etablerade företag inom bygg- och plåtbranschen. Din huvuduppgift är att bygga och utveckla kundrelationer, besvara och följa upp anbudsförfrågningar och representera Ruukki genom ett positivt säljarbete. Du hjälper kunder att utforma tekniska lösningar med hjälp av Ruukki Constructions produkter.

De flesta som söker sig till Ruukki lockas av att få arbeta med ett etablerat varumärke på ett tryggt och stabilt företag. Vi brukar ibland beskriva Ruukki Sverige som det mindre, personliga bolaget där varje medarbetare är viktig men samtidigt med det stora företagets muskler och stabilitet (Ruukki ingår i SSAB, en stålkoncern som idag är Nordens största tillverkare av handelsstål). Du får chansen att arbeta med marknadens främsta produkter och några av de mest intressanta byggprojekten i Sverige. Ena dagen är inte den andra lik och du får en unik produktkunskap inom företaget och kontinuerlig vidareutbildning inom konstruktionsteknik och försäljning. Du får dessutom riktigt härliga och engagerade kollegor och blir en del av ett mindre och personligt team där stämningen präglas av högt till tak, humor och hjälpsamhet.  Visste du att flera på Ruukki har arbetat här i över 20 år? Det säger det mesta om trivseln på företaget och är ju egentligen ett av de bästa betygen en arbetsgivare kan få. Helt enkelt ett bevis på att de anställda trivs och utvecklas på arbetsplatsen. 

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande. Lika viktigt är att du har några års praktisk erfarenhet från byggbranschen, antingen från en liknande roll som Säljare/ Projektsäljare inom bygghandel alternativt som byggprojektledare eller byggledare. Du trivs med att driva flera projekt parallellt, har lätt att föra tekniska diskussioner och motiveras av att hitta lösningar som gynnar båda parter. Du har ett stort intresse för bygg, arkitektur och design, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, samt känner dig bekväm i att hålla presentationer för både enskilda personer och grupper.

Som person är du positiv, driven, hjälpsam och affärsmässig och trivs med ett självständigt arbete som innebär ett stort eget ansvar. Du bygger långsiktiga relationer och nätverk både internt och externt vilket förutsätter att du är utåtriktad och har lätt att samarbeta. Du trivs i kontakten och mötet med människor och gillar att styra och planera dina dagar självständigt.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan via www.jerrie.se. Har du frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller [ Link removed ] Cecilia är tillgänglig från och med den 10 januari och det är först efter det vi startar igång med urvalsarbete och intervjuer för den här tjänsten.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 184861