Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare av mässor och mässmaterial jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare av mässor och mässmaterial på Framtiden

Säljare av mässor och mässmaterial

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Nu söker vi efter en innesäljare till ett lokalt företag i Jönköping. Tjänsten passar dig som vill kombinera en säljarroll tillsammans med ett stort lösningsfokus och ett kreativt sinne.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som innesäljare kommer du få möjligheten att vara ansvarig för kontakten med många av företagets kunder. Arbetet utföras i projektform. Du kommer vara i kontakt med kunderna och göra behovsanalyser av vad för material och produkter som de kan vara i behov. Kundernas behovet kan variera stort, här är det viktigt att du är skicklig på att undersöka om deras material uppfyller era, krav och standarder mm. Tjänsten passar dig som har ett gott estetiskt sinne då du i samråd med kunden kommer diskutera fram hur kundens monter ska designas utifrån yta, ljussättning och väggar. Detta för att hjälpa företaget att visa upp sig utifrån deras visuella uttryck samt vara estetiskt tilltalande för deras slutkunder.

Ditt arbete kommer i huvudsak utföras från kontoret, centralt beläget i Jönköping. Du kommer tillsammans med ditt team sitta i moderna, fräscha lokaler. Ditt arbete utförs med hjälp av telefon, videomöten, mejl och fysiska möten med kunder på plats. Stort vikt läggs vid att du är nyfiken på dina kunder och att du hälsar på dem när de har vägarna förbi.

OM FÖRETAGET
Företaget ligger i Jönköping och verkar lokalt. Företaget är väletablerat och har en bred kundbas i flera olika branscher, både nationellt och internationellt. Företaget hade innan pandemin en omsättning på över 230 miljoner kronor och är nu på väg tillbaka med att återanställa och dra i gång olika event på nytt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

DIN PROFIL
Du är en social och trevlig person med ett stort intresse för att hjälpa dina kunder på bästa sätt. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska. Du har en god förmåga att lära dig nya saker då du ska läras upp i hur du ska arbeta efter olika säkerhetskrav och standarder. Du tycker om att ta ansvar och är beredd att jobba lite extra hårt i perioder då det är mycket att göra. Du har även ett sinne för design, funktionalitet, färg och form och gärna erfarenhet av att ha ritat i något program förr.

Skallkrav
  • Erfarenhet av försäljning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God datavana, gärna erfarenhet av ritsystem

Meriterande
  • Utbildning inom försäljning B2B/B2C

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående alt. enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum, välkommen med din ansökan redan idag.

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078878824