Jobbet Säljare/Account Manager sökes till spännande roll i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare/Account Manager sökes till spännande roll i Stockholm publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning


Är du en driven säljare med skinn på näsan? Triggas du av affärer och har en fartfylld personlighet? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos vår kund är du specialist inom ett utav bolagets tjänster. Du kommer att ansvara för att själv bygga upp en portfölj med kunder som du sedan förvaltar. Din roll består av att kontakta och prospektera kunder via telefon, boka in möten där du får en chans att skapa eller upptäcka ett behov samt följa processen till signering. Under de inledande månaderna får du ett ordentligt intro för att senare kunna stå på egna ben och arbeta med frihet under ansvar. Då provisionsstegen är extremt attraktiv, har du som säljare fantastiska förutsättningar för en generös lön.

Om företaget
Vår kund sitter i populära Solna Business park och är en IT- leverantör som erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster gentemot andra företag. För att deras kunder ska kunna nyttja IT på bästa sätt, ser de till att lägga fokus på engagemang, kompetens samt utmana konkurrerande företag. Idag är de lite över 60 personer som tillsammans utvecklar och driver konceptet framåt.

Din profil
För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en orädd person med ett kraftigt driv som älskar att ta kontakt med människor. Du har hög energi och utstrålar positivitet och engagemang. Skallkrav: - Gymnasieutbildning - Tal och skrift i Svenska och Engelska Meriterande: - Viss kompetens inom IT- försäljning

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Arbetsort: Solna Start: Enligt överenskommelse Lön: Fast+Provision

Referens

20011

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till