Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare-Umeå jobb i Umeå på Sector Alarm AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare-Umeå på Sector Alarm AB

Säljare-Umeå

Sector Alarm AB Umeå, Västerbottens län Heltid

Vill du göra något nytt och samtidigt tillhöra ett team med hög arbetsglädje? Ta chansen att starta din karriär hos oss! Ansök enkelt via mobilen eller datorn.
Umeå är ett av våra expansiva områden där vi växer som mest! Därför vi vill nu utöka vårt framgångsrika team i Umeå med ytterligare en säljare på en heltidstjänst, fem dagar i veckan.

Vem är du?
Du trivs att arbeta i en social miljö, eftersom möten med kunder och samarbete med kollegor är en stor del av din vardag. Du presterar som bäst när du får ta ansvar och strukturera upp din arbetsdag. Du är en lagspelare och har varken svårt för att motivera dig själv eller andra. I vår rekryteringsprocess lägger vi framförallt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar därför din motivation samt inställning till jobbet framför ett maffigt CV.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som säljare innebär att du är ansvarig för vår nykundsförsäljning. Du kommer att jobba med försäljning, service, rådgivning och kontraktsskrivning. Du ansvarar för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen.

Tjänsten inleds med att du går steg 1 av 5 i vår meriterande säljutbildning Sector Way Academy. Under din första period hos oss kommer din säljchef dagligen vara med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling – allt för att du ska få en så bra start som möjligt!
Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. 

Krav
• Du är flytande i svenska i både tal och skrift. 
• Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.
• Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!

Rekommenderade jobb

Säljare-Umeå
Sector Alarm AB Umeå Heltid
UX-designer/Utvecklare till ITS i Umeå
Poolia Umeå Heltidsanställd
Systemutvecklare till Sveriges Lantbruksuniversitet
Poolia Umeå Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?