Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare/ Kundansvarig / Försäljning jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare/ Kundansvarig / Försäljning på Bravura

Säljare/ Kundansvarig / Försäljning

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Gillar du digitala lösningar och trivs med att arbeta kundnära samt vill utvecklas i en roll som teknisk säljare? Är du en kommunikativ person som motiveras av att agera rådgivande och arbeta varierande? Här erbjuds du en fri roll som präglas av frihet under ansvar och där du får vara med att utveckla ett nationellt företag under en spännande tillväxtresa på den svenska marknaden.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Youwe.

Om företaget

Youwe är en digital fullservicebyrå som hjälper företag att digitalisera, från e-handel, PIM, integrationer till marknadsföring och strategi. Med hjälp av den senaste tekniken och datadrivna beslut håller de sina kunder uppdaterade inom den digitala världen som ständigt förändras. Youwe kombinerar teknik, data och kreativitet för att förändra och förbättra hur företag kommunicerar med sina kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos Youwe arbetar du brett med försäljning och agerar analytiskt och rådgivande för att optimera tjänster och IT-lösningar för företagets kunder. Du arbetar med att utöka nätverket i Sverige och Norden, bearbeta färdiga leads där du vårdar dialogen och skapar nya affärsmöjligheter, och avslutar affärer i tätt samarbete med leveransteamet.

Du ansvarar själv för dina individuella KPI:er, håller i presentationer, övriga möten och har ett helhetsansvar för försäljningen i stort.

Vi förväntar oss att du med hjälp av din säljkompetens och goda förståelse för kundupplevelsen utökar Youwes kundportfölj. Du följer på eget initiativ marknaden och hittar på så vis nya möjligheter som du agerar på. I denna roll får du arbeta för stora varumärken med utmanande projekt, i en kultur som hyllar frihet, ansvar och kreativitet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet i en roll som säljare, med fördel inom IT och affärsutveckling
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• Erfarenhet av marknadsföring är meriterande
• Eftergymnasial utbildning är meriterande

Vi söker dig som är öppen, utåtriktad och letar efter ett serviceinriktat arbete med både interna och externa kontakter. Vidare tar du ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är duktig på att planera, genomföra och driva ditt arbete självständigt framåt. Vi ser att du är nyfiken som person, har en grundläggande teknisk förståelse och ständigt är öppen för ny kunskap. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Säljare, account manager, teknisk säljare, marknadsföring, sales, sale, sälj, Account Manager, Key Account Manager, KAM, kundansvarig, kommersiellt kundansvarig, tillväxt, tillväxtresa, Pim, E-handel, IT, Stockholm, Oddny, Youwe, Heltid

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3586201