Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare- Västervik jobb i Västervik på Sector Alarm AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare- Västervik på Sector Alarm AB

Säljare- Västervik

Sector Alarm AB Västervik, Kalmar län Heltid

Är du en vinnarskalle som drivs av att se resultat? Är du dessutom en teamplayer som gör det där lilla extra för att skapa riktigt härlig stämning? Då är tjänsten som säljare något för dig!

Sector Alarm befinner sig i en expansiv fas och mycket är på gång. Under hösten gör vi en nysatsning inom vår säljkår där målet är att hitta våra nästa stjärnor inom försäljning. Vi vill utöka vårt team i Västervik med ytterligare en person till på heltid. Vi söker dig som vill ställas inför en utmaning där du får lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande.

Vad gör du som säljare?
I din roll som säljare tar du tillsammans med ditt team kontakten med nya kunder runt omkring Västervik med omnejd. Du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen.
Vårt team innefattas idag av ett härligt gäng säljare som tillsammans med vår säljchef bidrar till att våra kunder får en tryggare vardag. Vi är alla målmedvetna och drivna att ständigt utvecklas och bli bättre på vårt yrke.

Vem söker vi?
I den här rekryteringsprocessen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och driv. Detta tillsammans med coachning du dagligen får av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare hos oss på Sector Alarm.

Krav
• Du är flytande i svenska i både tal och skrift.
• Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.
• Du kan arbeta mellan 14:00-22:00
• Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?
Fantastiska kollegor, ett närvarande ledarskap och möjligheten att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet! Hos oss finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår vår utbildning, Sector Way Academy, som är vår 5-stegs utbildning inom försäljning och kundrelationer. Parallellt med detta kommer du tillsammans med din chef och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som säljare.

Ansökan
Jag tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig, Johanna Gunnarsson, på nummer 0709-13 25 65.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?