Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare – Panduro (Bemanningspool), Stockholm jobb i Stockholm på Retail Knowledge

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare – Panduro (Bemanningspool), Stockholm på Retail Knowledge

Säljare – Panduro (Bemanningspool), Stockholm

Retail Knowledge Stockholm, Stockholms län Heltid

Retail Knowledge söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för uppdrag hos Panduro i Stockholm. Som Poolare är du anställd av oss, Retail Knowledge och jobbar på uppdrag hos vår kund Panduro.

Panduro erbjuder artiklar som utvecklar både barns och vuxnas kreativitet genom inspiration och idéer. Vi ska upplevas som innovativa och skapa nya segment inom vår marknad. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och andra intressenter ska känna förtroende för oss på grund av våra produkters kvalitet, vårt sociala ansvar och vårt miljöarbete. Panduro sysselsätter cirka 900 medarbetare inom koncernen och har verksamhet i sju länder, samt försäljning via e-handel och återförsäljare. Läs mer om oss på www.panduro.com

Vi söker dig som är utåtriktad och serviceminded för anställning i vår bemanningspool. Vi ser gärna att du är van vid arbete i högt tempo och har erfarenhet inom handel. Du bör ha fyllt 18 år. Självklart älskar du att möta nya människor och ge den bästa servicen till våra kunder. Du brinner för försäljning, är kreativ och har självklart ett stort intresse för Panduros produkter. Vi erbjuder ett omväxlande och spännande jobb med många och roliga utmaningar. I en kreativ och kundvänlig arbetsmiljö blir du en del av vårt duktiga säljteam, som tar ansvar för den dagliga driften av butiken.

Vem söker vi?
• Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av Panduros produktkategorier är meriterande
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Du ska vara flexibel då du kan komma att arbeta i alla Panduros butiker i Stockholmsområdet

Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos Panduro ser vi det som viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Ett krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, beskriv detta tydligt i din ansökan.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Inga ansökningar för denna tjänst skickas direkt till Panduro. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Pelli: [ Link removed ]

Retail Knowledges bedriver en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 478B0EDBB014479BB851B6152137F666