Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till ToFindOut jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till ToFindOut på TNG Group AB

Säljare till ToFindOut

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en nyfiken och social person som vill få möjlighet att växa in i en roll som account manager? Sök till ToFindOut i Stockholm

ToFindOut är ett branschledande företag inom bakgrundskontroller och utökar nu sitt säljteam. Här får du möjlighet att växa in i en roll som innebär många kundkontakter och kundstöd.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som blivande account manager på ToFindOut kommer du att ingå i ett team på 3 personer. Ett team med otroligt god harmoni och stämning där gemensamma styrkor är ansvar, empati och prestation.

ToFindOut har en ständig ambition att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna och ligger i framkant med digitala gränssnitt och har en egen utvecklingsavdelning. I din roll får du stort ansvar för att vara ett kundstöd och att sälja konsultativt.

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med drygt 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer först att få lära dig verksamheten genom att arbeta på vår avdelning operations som researcher.  

Framtida arbetsuppgifter:

  •  Hantera dagliga försäljningsinsatser från både inkommande och utgående försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter
  • Fungera som kontaktpunkt för tilldelade kunder
  • Utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med konton
  • Identifiera möjligheter att utöka affärer med befintliga kunder
  • Arbeta nära produktutvecklingen med målet att leverera bästa kund-upplevelse

Du kommer rapportera till Försäljningschef.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut består av drygt 20 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm. Vi har en platt organisation där alla hjälps åt och har ett prestigelöst förhållningssätt. 

VEM ÄR DU?

Du har kanske redan lite erfarenhet av försäljning och service, men det vi kommer lägga störst vikt vid är dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du är välstrukturerad, noggrann, nyfiken, öppen och social. Då vi har en kultur där vi arbetar som ett team är det också viktigt att du är prestigelös.

Rollen innebär båda nationella och internationella kontakter och därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: FD1973E5247548DDA85C8BB4FAC77FAE