Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare / Inredningsrådgivare till Kakelspecialisten, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare / Inredningsrådgivare till Kakelspecialisten, Stockholm på Säljpoolen

Säljare / Inredningsrådgivare till Kakelspecialisten, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Operativ Försäljningschef
till Avarn Security Stockholm

Vill du utvecklas med oss på den svenska marknaden? 

Som Regional Försäljningschef hos oss på Avarn kommer du att ha personalansvar för ett team på 5 fältsäljare. Du leder och coachar teamet i deras dagliga arbete samtidigt som du själv är mycket operativt med eget kundansvar och försäljning. Vi söker dig som trivs och har lyckats bra i jobbet med uppsökande försäljning och som nu kanske vill ta nästa kliv i karriären i en ledande roll.

Vi erbjuder våra kunder som är stora och mellanstora företagbevakningstjänster, säkerhetsteknik och parkeringstjänster, det finns en stor potential på marknaden för våra tjänster

'Jag började min karriär inom industrin men har arbetat med försäljning under de senaste fem åren. Att få arbeta med bra tjänster i en spännande bransch med många kundkontakter var något som lockade mig att söka tjänsten som utesäljare.

En typisk arbetsvecka består av en kombination av prospektering och mötesbokning med kundmöten. Då jag ansvarar över försäljningen på tre platskontor så är jag ofta på resande fot.

Det mest stimulerande med jobbet är att ingen arbetsdag är den andra lik. Ena dagen sitter jag på kontoret och prospekterar och skriver offerter medan jag nästa dag är ute hos kund och presenterar våra tjänster.

Avarn Security är ett säkerhetsföretag med stark vilja att hela tiden överträffa uppsatta mål. Beslutsvägarna är korta och besluten oftast snabba, något som jag verkligen trivs med. '

- Daniel Borg, distriktsäljare

Din profil

  • Du har flera års erfarenhet av försäljning B2B med mycket goda resultat
  • Du har ett strukturerat arbetssätt, stort affärssinne och trivs med att stötta och coacha andra
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort

Vi erbjuder
Du kommer att få jobba i ett företag med ett mycket välkänt varumärke och en stark produktportfölj i en spännande, växande bransch. Rollen innebär stort ansvar och planering och för rätt person finns alla möjligheter att utvecklas i företaget. Du kommer få en ordentlig introduktion samt marknadsmässiga bra villkor.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt och ansökan
I denna tjänst samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom. Du når Julia på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Se vad Konrad har att säga om tjänsten på [ Link removed ] företaget
Vi är den kompletta säkerhetsaktören som med ansvar, omtanke och samarbete stärker våra kunders trygghet och konkurrenskraft. Avarn Security ingår i säkerhetskoncernen Nokas AS. Vi bedriver verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Koncernen har 17 500 medarbetare och en omsättning på 800 M€. I Sverige bedriver vi verksamhet på fler än 45 orter i landet med hjälp av 7000 medarbetare. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, account manager, teknisk försäljare, teknisk säljare, teknisk försäljning

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: cbc2bafea9fd4a9e9ee31059f50d5c