Jobbet Säljare / Innesäljare till Jari Safe, Tibro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare / Innesäljare till Jari Safe, Tibro publicerad av Säljpoolen

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Skövde

Arbetsbeskrivning

Jari Safe expanderar och söker nu en engagerad 

Säljare / Innesäljare
till Tibro


Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Sverige? Trivs du med att representera ett företag som är under tillväxt? Då kan det vara du som är vår nya säljare! 

Tjänsten
Som säljare hos oss kommer du få ett varierande arbete som i första hand innebär kundkontakt via mail och telefon, men även besök hos kund.

Dina arbetsuppgifter

  • Bedriva ett aktivt säljarbete till kunder inom byggbranschen
  • Jobba med proaktiv bearbetning av marknaden via telefon och kundbesök
  • Underhålla och stärka relationen med våra kunder
  • Utöka vårt nätverk av byggföretag'Jag jobbar på Jari Safe för att jag har tron på att våra produkter bidrar till en ökad säkerhet i samhället. Vi är ett företag med hög ambition genom en stark vilja att lyckas och vara bäst på det vi gör. Tillsammans är vi ett starkt lag med god gemenskap. 

Det finns goda möjligheter för mig som individ att påverka min egen och Jari Safes framtid genom ett öppet klimat och högt i tak. Jari Safe erbjuder personalaktiviteter, en omväxlande vardag samt hög grad av eget ansvar för sitt eget arbete. Vi ingår i Daguskoncernen.'

Viktor Lannemyr
VD Jari Safe


”Koncernens verksamhetsområde är brett men vårt gemensamma fokus bygger på att: Vi skall ha kul på jobbet, vara personliga men samtidigt affärsmässiga, leverera kvalitet i alla led, alltid med kundens behov och förväntningar i centrum.”

Daniel Gustafsson
Ägare av Dagus AB  


Din Profil
För att lyckas som säljare hos oss är du
  • Energisk säljare med känsla för kundrelationer
  • Initiativtagande, strukturerad och flexibel
  • Bekväm i att ha många pågående projekt
  • Positiv med ett gott sinne för affärer och kundrelationer
  • Bra på att konversera såväl muntligt som i skrift


Du har ett brinnande intresse för problemlösning och försäljning, är serviceinriktad och tycker om att arbeta med många kundkontakter. Du har förmåga att sätta dig in i och förstå kundens behov och hitta riktigt bra lösningar för kunderna. Som person är du ansvarsfull och engagerad och är mån om att utvecklas och lyckas i ditt ansvarsområde. Vi ser det som meriterande om du kommer från liknande säljarbete och/eller har erfarenhet av att arbeta mot byggbranschen.

Vi erbjuder
En arbetsplats som ger utrymme för att forma sin egen roll och vardag på ett företag som har ett tydligt mål; att ständigt utvecklas. Jari Safe har alltid kunden i fokus då vi vill skapa positiva och långsiktiga kundrelationer. Vi är ett litet företag med en familjär känsla som ger dig möjlighet att forma och utveckla dig själv och samtidigt bidra till Jari Safes utveckling.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Viktor Lannemyr på 070-357 69 80.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Om företaget
Jari Safe AB är ett av Sveriges ledande företag inom brand och inbrottsskydd, vi tillverkar och levererar produkter över hela Sverige med hög kvalité. Genom unikt anpassade produkter för varje kund kan vi hjälpa samtliga kunder att förhindra inbrott och skadegörelse såväl som brand. Vi strävar alltid efter att leverera produkter som skall öka kundens trygghet i sin vardag. Jari Safe ingår i DAGUS AB som är en privatägd koncern med 10 bolag med omsättning om 130 milj kronor. Under 2020 firar DAGUS AB 15-årsjubileum. Koncernen är i stark tillväxt med ambitionen att fortsätta växa såväl organiskt som via förvärv. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, innesälj

J2W: CB2

Referens

202a9d8a5ea64e298084c6ae3f04a6

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till