Jobbet Säljare / Fältsäljare till Holiday Fritid, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare / Fältsäljare till Holiday Fritid, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Säljare / Fältsäljare 
Göteborg

 
Har du ett genuint intresse och förståelse för husbilsbranschen? Är du affärsorienterad och serviceinriktad? Då är detta något för dig!

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss tillhör du ett mycket etablerat grossistföretag inom husvagns- och husbilsbranschen. Du kommer träffa återförsäljare över hela landet som är i stort behov av de kvalitativa produkter som vi tillhandahåller med mycket kort leveranstid. På dina kundbesök kommer du gå igenom året som har varit, presentera nyheter och vid sittande bord komma överens om vilka produkter som är läge att köpa in till kommande säsong. Det är en prestigelös roll, där du även kommer att deltaga vid mässor och kundevent. 

Du utgår från vårt kontor i Kållered, men förväntas vara aktiv ute på fältet hos våra kunder från södra Sverige till söder om Gävle.  


'Företaget präglas av en positiv och familjär anda och den försöker jag ta vara på i mitt sätt att leda. Det bästa med Holiday som arbetsplats är variationen på arbetsuppgifter inom en expansiv och positiv marknad.'

Läs mer om vad platschef Sten Johansson har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/holidayfritid

Vi erbjuder
Vi är ett familjärt bolag, med snabba beslutsvägar där du kommer få stort inflytande i vår framtida försäljning. Detta är ett varierande arbete där du både kommer vara ute mycket hos våra kunder men även tillbringa tid på mässor. Vi erbjuder fastlön + bonus och tjänstebil. Vi har kollektivavtal och extra reseförsäkring. 


Din profil
Du är en positiv och prestigelös person som sprider glädje runt dina kollegor. Du har ett bra ordningssinne, serviceinriktad, praktiskt lagd och är punktlig. För att lyckas i denna tjänst är du både kostnadsmedveten och orädd inför att våga gå på avslut med kunden.

Erfarenhet av fältförsäljning och B-körkort är ett krav och det är mycket meriterande om du har god erfarenhet av husvagn-/husbilsbranschen.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Hampus Johansson på 0720-803294. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.


Företagsbeskrivning
Holiday Fritid är ett grossistföretag med anor från början av 60- talet. I slutet av 80 talet renodlades verksamheten till ren grossistförsäljning av campingtillbehör till Husvagn/husbilsbranschen. Tillsammans med import av vårt eget varumärke levererar vi även från Fiamma, Thule, Kampa, Milenco, Thetford, m fl. Med Max Fritid A/S som ny ägare sedan slutet av april 2017 kommer vi att expandera med fler nya spännande varumärken. Max Fritid Engros AS är Norges största tillbehörsgrossist, som tillsammans med Holiday Fritid AB ingår i Kroken Gruppen AS med en årsomsättning på 1 miljard NOK. Holiday Fritid AB har idag 7 anställda på kontoret i Kållered.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljare, fältförsäljning, account management, account manager, key account, teknisk säljare, teknisk försäljning

J2W: CB2

Referens

d6f7a25f1ad84de8b530b059261153

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till