Jobbet Säljare / Butikssäljare / Innesäljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare / Butikssäljare / Innesäljare publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Ängelholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en varierad och rådgivande säljroll och vill utvecklas på ett expansivt företag? Drivs du av att nå snabba resultat och långsiktiga relationer? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget
Arbetsuppgifter

I rollen som säljare utgår du från företagets showroom i Ängelholm. Där hjälper du dina kunder att välja rätt bland företagets produkter och tar ett långtgående ansvar för försäljningen. I arbetsuppgifterna ingår även att stötta företagets kunder över telefon, mejl och chatt gällande offerering, reklamationer samt order- och leveransärenden. Du får möjligheten att utnyttja olika kommunikationskanaler i ditt säljande och agerar som en vägledande part för dina kunder. Då företaget siktar på att expandera sin verksamhet ytterligare finns stora möjligheter för rätt person.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av sälj • Erfarenhet från byggvaruhandeln/glasbranschen är meriterande • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Du är en målinriktad säljare med en känsla för affärer där kunden står i centrum. Du är nyfiken på företagets produkter och strävar efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt. Du kan visa på ett stort ansvarstagande för arbetsuppgifterna och trivs med att arbeta så väl i team som självständigt. I rollen som säljare arbetar du strukturerat och kan hantera en hög stressnivå med flera pågående kundärenden. Du utmanar dig själv och tar egna initiativ till att utveckla ditt nätverk av potentiella kunder.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Ängelholm Lön: fast + provision Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Bygg, sälj, byggvaruhandel, glas, fasadglas, butikssäljare, försäljning, innesäljare, Heltid, Ängelholm, Skåne, Helsingborg

Referens

2780701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till