Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare / Account Manager till Starweb jobb i Malmö på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare / Account Manager till Starweb på Bravura

Säljare / Account Manager till Starweb

Bravura Malmö, Skåne län Heltid

Vill du utvecklas som säljare och bli en del av ett team med stort driv och engagemang? Har du dessutom erfarenhet av B2B-försäljning av tech/IT-lösningar? Starweb har ambitionen att genom sin marknadsledande SaaS-lösning kunna erbjuda sina kunder att växa smidigt som en helhetsleverantör av e-handel, identitet och ekosystem. Här erbjuds du en möjlighet att vara med på deras spännande tillväxtresa i en roll som innebär både högt tempo och innovativa kunddialoger i en framtidssäkrad bransch.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Starweb.

Om företaget

Starweb är en av de branschledande aktörerna inom e-handel. Organisationen består av en sammansvetsad och engagerad grupp på över 25 personer fördelat på team inom sälj, utveckling, design, digital marknadsföring och support. De sitter centralt i trevliga lokaler i Malmö och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid.
Starwebs SaaS E-handelsplattform är byggd för tillväxt. I över 20 år har Starweb haft nöjet att följa tusentals verksamheter på deras e-handelsresa. Utöver en fullmatad E-handelsplattform coachar och utbildar Starweb sina E-handlare så att deras verksamhet kan växa snabbare. Automatiska flöden frigör tid för fortsatt affärsutveckling.
På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär med skickliga kollegor. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos Starweb arbetar du med nykundsförsäljning och får en nyckelposition i Starwebs fortsatta utveckling och satsning för att öka antalet köpande kunder. Du arbetar mot kunder i hela landet, vilket i det här fallet innebär små till medelstora B2C- och B2B-bolag inom de flesta branscher. Fokus i denna tjänst ligger på att hålla en hög aktivitet samt att metodisk bearbeta marknaden för att hjälpa nya kunder att effektivisera sin e-handelsplattform. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering, bokning och genomförande av möten till att skriva avtal. Fokus ligger på att prospektera själv men du bearbetar även inkomna leads via hemsida, chatt och mötesbokare. I rollen agerar du kreativt och rådgivande till potentiella e-handlare och bidrar till tillväxt och affärsutveckling inom säljorganisationen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 2 års erfarenhet av uppsökande försäljning
• Meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta med SaaS-/webblösningar eller försäljning inom e-handel alternativt av IT-eller finansiella lösningar
• Meriterande om du har ett intresse för teknik
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För rollen som säljare är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi tror att du som söker är en person som drivs av att hitta nya kunder och affärer. Detta innebär att du självständigt driver ditt arbete framåt och har en förmåga att komma med nya innovativa förslag på hur detta kan göras. Därtill tror vi att du är en person som har ett intresse för teknik och gillar att hålla dig uppdaterad kring det senaste på den tekniska fronten. Vidare har du en god kommunaktiv förmåga och räds inte att ta första steget till ett samtal. För att lyckas i rollen trivs du med att ha många kontaktytor och är flexibel nog att kunna hantera beställare i olika branscher. Därtill är du en person som alltid ser till gruppens bästa samt ser ett värde i att samarbeta och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Slutligen är du van vid att följa en säljprocess och motiveras av att nå uppsatta mål. Du fortsätter att motiveras trots motgångar och ger inte upp i första taget.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, säljare, kundansvarig, AM, B2B, B2C, företagsförsäljning, Starweb, heltid, plattform, IT-lösningar, nya kunder, e-handel, SaaS, CRM, CMS

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3568601