Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Säljare / Account Manager till Säljpoolen AB, Stockholm job in Stockholm at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Säljare / Account Manager till Säljpoolen AB, Stockholm på Säljpoolen

Säljare / Account Manager till Säljpoolen AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Säljare / Account Manager
Stockholm

Är du en person som får saker gjorda, älskar att göra affärer och hjälpa dina kunder i långsiktiga relationer? Då tycker vi du skall du läsa vidare!

Mitt under rådande pandemi växer Intensogruppens dotterbolag Säljpoolen och Intenso Teknikrekrytering. Detta är tack vare vårt ihärdiga fokus att hjälpa företag med rekrytering av marknadens främsta sälj- och teknikprofiler. Vi har under många år utvecklat rekryteringskoncept som resulterar i att vi idag kan ta ett helhetsgrepp om våra kunders rekryteringsbehov. Det finns en stor efterfrågan av våra tjänster på marknaden och vi söker därför en Account Manager som skall sälja vårt GDS-koncept (Gör-Det-Själv). Vi har stora ambitioner, och står i startgroparna inför en kraftig expansion. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter
I denna roll skall du hjälpa oss att bryta ny mark vilket kommer innebära ett stort fokus på att hitta nya kunder. Du kommer även bearbeta många av våra befintliga kunder för att bredda samarbetet med dessa.

Du kommer att jobba med vårt affärsområde GDS, där vi hjälper företag som vill rekrytera själva att göra det på ett effektivt sätt med hjälp av vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp. Förutom tillgång till Masterhelp får kunderna ta del av våra upphandlade annonspaket och stora kunskap om hur man lyckas med sin platsannonsering.

Vi har kunder i alla storlekar. Allt från det lilla företaget som sällan rekryterar, till stora koncerner med miljardomsättning som har ramavtal och löpande rekryteringsbehov. Vissa kunder använder oss för att rekrytera en viss typ av roller, som t.ex. säljare eller tekniska specialister, på grund av vårt stora nätverk inom dessa områden. Andra använder Masterhelp och platsannonsering till alla roller som skall tillsättas i företaget.

Du kommer ha ett nära samarbete med Annika som är affärsområdesansvarig för GDS-konceptet och är stationerad i Göteborg. Du kommer vara placerad på vårt kontor i centrala Stockholm. 

Hur är det att arbeta på Intensogruppen?
Det bästa är mina härliga kollegor! Det är ett engagerat gäng som har mycket kunskap som de gärna delar med sig av. Vi har mycket på gång och vi är inne i en spännande fas just nu vilket är extra spännande.

Vilka egenskaper behöver man ha för att trivas?
En stor portion envishet kombinerat med en vilja att hjälpa på riktigt. Att du har humor och en stark laganda är också viktigt.

Läs mer om vad Annika och hennes kollegor har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Om dig
För att lyckas i rollen som säljare hos oss behöver du ha tidigare erfarenhet av försäljning där du byggt upp nya affärsrelationer. Syftet är att du skall bygga långsiktiga relationer med dina kunder där ni kan växa tillsammans. Du behöver ha förmåga att förstå kundens behov för att kunna erbjuda den lösning som blir bäst för kunden. 

Vårt framgångskoncept bygger på att vi är duktiga lyssnare, klarsynta och affärsmässiga för att kunna bemöta våra kunders behov. Vi gillar tempo, varierande arbetsuppgifter och att alltid sträva mot att utvecklas. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett dynamiskt och säljinriktat bolag.

För att både trivas och lyckas hos oss tror vi att du:

  • är en engagerad och målinriktad lagspelare
  • har ett tydligt affärssinne
  • har en positiv inställning och hög energi

Vi erbjuder
Kontoret i Stockholm ligger centralt på Dalagatan, i ett lugnt och trevligt område ett stenkast från Vasaparken. Här kommer du jobba ihop med dina närmsta kollegor - ett härligt gäng som har roligt tillsammans!

Du får möjligheten att komma in i ett väletablerat bolag med gott rykte där effektivisering och digitalisering står i fokus. Vi befinner oss i en väldigt spännande tid då vi planerar att öppna nya kontor runt om i Sverige. Ta chansen att vara med på resan!

Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar. Vår personal är viktig för oss, därför erbjuder vi pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och goda utvecklingsmöjligheter.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Hampus Johansson - Regionchef Göteborg på 031-7045194 
Marie Gummerus - Regionchef Stockholm på 08-51481642
Annika Wedberg affärsområdesansvarig för GDS konceptet på 031-7045197

Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför gärna din ansökan via ansökningsknappen snarast.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Sökord: Fältsäljare, Innesäljare, Utesäljare, Regionsäljare, Representant, Konsultent, Area Manger, Area Sales Manager, Account Manager
 

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Säljare / Account Manager till Säljpoolen AB, Stockholm
Säljpoolen Stockholm Heltid
Supporttekniker till servicedesk
Quest Consulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Picker
Jobandtalent Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 318d273d18d04848b7af32a8668ff3