Jobbet Säljare / Account Manager till allabrf.se har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare / Account Manager till allabrf.se publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba som säljare på ett av Sveriges starkaste varumärken? Motiveras du av tanken på att vara med från början och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar.

Om företaget

allabrf.se har snabbt vuxit till en av Sveriges största aktörer inom boendesegmentet med fler än 100 000 unika användare varje månad. allabrf.se är en del av ABRF Group AB som grundades 2015. Företaget utvecklar digitala och innovativa tjänster för konsumenter, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har Sveriges största BRF-databas med information om alla Sveriges bostadsrättsföreningar. Databasen innehåller bland annat information om föreningens ekonomi, fastigheter, lägenheter, försäljningar, styrelse samt en stor mängd övriga uppgifter. Under 2017 startade företaget två nya affärsområden mot företagsmarknaden och bostadsrättsföreningar. Som säljare för allabrf.se jobbar du på kontoret i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare på allabrf.se ansvarar du för att sälja tjänsten BRF-Data Mäklare, ett nytt verktyg för mäklare som ger dem tillgång till allabrf.se djupa data om bostadsrättsföreningar. Du bygger din egen kundportfölj genom att ta action på ljumna och varma leads, och dina kunder är primärt de större mäklarbyråerna. Första kontakt med dina kunder sker över telefon för att sedan i vissa fall övergå till möten på plats hos kunderna där du säljer tjänster. Du har i rollen eget resultatansvar med budgetmål som du själv är med och påverkar. Säljteamet består idag av tre säljare som du samarbetar nära med. Du får ditt eget segment att ansvara för och får därför friheten att välja dina egna strategier för att bli framgångsrik i rollen. Som ny i rollen får du en gedigen introduktion och arbetar tätt tillsammans med försäljningsteamet samt övriga anställda på företaget, alla med olika spetskompetenser. Om du vill arbeta på en plats som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete samt kollegor med lika höga ambitioner som du själv har - då är det här rätt tjänst för dig!

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av sälj • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska • Har du erfarenhet av att arbeta i rollen som mäklare eller mäklarassistent är det starkt meriterande För att trivas i rollen som säljare ser vi att du motiveras av att göra affärer samt bygga långsiktiga relationer med kunder och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom att ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är kreativ och strävar efter att finna nya metoder för att förbättra ditt sälj och nå dina uppsatta mål.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos allabrf.se Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm, Stureplan Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:sälj, säljare, account manager, am, allabrf.se, Stockholm, budget, mäklare, mäklarassistent, analys, sälj, startup, start-up, leads, bostadsrättförening, BRF, kundportfölj, prospektering, mäklarbyrå, säljteam

Referens

2464601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till