Jobbet Säljare / Account Manager till AddMobile har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare / Account Manager till AddMobile publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Om företaget
AddMobile grundades 2004 och har sedan starten varit på ständig frammarsch. Företagets filosofi är att skapa digitala användarvänliga lösningar som effektiviserar vardagen för företag inom bygg- och anläggningsbranschen – så att de kan fokusera på att bygga vårt samhälle. AddMobiles nära samarbete med sina kunder gör att produkterna utvecklas tillsammans. Detta har lett till att lösningarna både fungerar och används i branschen –­ på riktigt.

AddMobile erbjuder idag projekthantering- och arbetsordersystem, körjournal, personalliggare, verktygshantering och ID06-passagelösningar. Projekthantering- och arbetsordersystemet hjälper idag över 700 företag att arbeta smartare. Ditt fokus som Säljare / Account Manager hos AddMobile blir att hjälpa ännu fler svenska byggföretag att arbeta smartare.


Din roll som Säljare / Account Manager

Du bearbetar företag av olika storlekar inom främst byggbranschen. Med målet att digitalisera, förenkla vardagen och öka lönsamheten för kunderna säljer du huvudsakligen projekthantering- och arbetsordersystem till företag runt om i Sverige. Du arbetar med hela säljprocessen ­­– från prospektering av företag till lösningsförslag på möten ute hos kunder, varpå en del resande ingår i tjänsten. På AddMobile blir du en del av ett sammansvetsat och målmedvetet team om sju säljare som alltid strävar efter att göra kundernas arbetsdagar mer effektiva.  

Dina kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Körkort

För att passa hos AddMobile är du en självsäker och ansvarsfull säljare som inger ett naturligt förtroende hos kunder. Du strävar alltid efter att leverera på topp och är samtidigt medveten om att det krävs hårt arbete för att lyckas. Din drivkraft är att bryta ny mark och du har en positiv framåtanda och attityd. Därtill är du professionell och affärsmässig med förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Säljare / Account Manager till AddMobile intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Referens

needo65846

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till