Jobbet Säljare / Account manager / teknisk säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare / Account manager / teknisk säljare publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en framtida stjärna inom teknisk försäljning? Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom B2B till Ricoh i Malmö inom SMB segmentet.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ricoh.

Om företaget

Ricoh är ett globalt industriledande företag som specialiserar sig på kontorsmarknaden och marknaden för grafisk kommunikation. Ricoh erbjuder produkter för bildhantering, industriprodukter, lösningar för nätverkssystem, grafiska kommunikationslösningar, tjänster för dokumenthantering och IT.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett säljjobb som både bearbetar befintliga som nya kunder inom SMB segmentet. I detta ansvarar du för alla uppgifter som krävs för att vara en framgångsrik säljare. Du prospekterar företag, bokar möten, utför möten, signerar avtal med kund och lägger in ordern i Ricohs affärssystem. En stor del av arbetsdagen planerar du själv där en stor del av tiden är ute hos kunder där du bygger kompletta lösningar för kundens bästa.

Formella krav

• Gymnasial utbildning • Erfarenhet av försäljning (B2B meriterande) • Erfarenhet av försäljning inom IT ( meriterande) • Svenska och Engelska • B körkort Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är en lagspelare. Säljkåren på Ricoh arbetar med individuella mål där gruppen driver och hjälper varandra framåt. Du är duktig på att föra dig verbalt, duktig på att ta in information samt att analysera kundens behov. Du är handlingsinställd, socialt kompetent och trivs med ett arbeta där det är mycket social kontakt kollegor emellan.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Säljare, AM, Account manager, Malmö, sales, jobb, Ricoh, IT, teknisk, teknisk säljare, B2B, SMB

Referens

2673301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till