Jobbet Säljare / Account manager / Automile / engelsktalande har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare / Account manager / Automile / engelsktalande publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett expanderade företag i framkant som erbjuder dig stora möjligheter att vara en del av framgångsresan? Rollen som Account Manager hos Automile passar dig som har höga ambitioner och vill utvecklas som säljare.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Automile.

Om företaget

Automile är ett svenskt företag som befinner sig i en stark tillväxtfas då efterfrågan på deras produkter ständigt ökar. Automiles produkt är enkel, smidig och absolut nödvändig för företag som vill effektivisera sin verksamhet. Företaget tillhandahåller elektroniska körjournaler, reseräkningar och kompletta fleet management-lösningar till tusentals företag. Produkten hjälper företag att enkelt samla information kring nyttjandet av organisationens fordon. Tack vare att Automiles plugin-lösning är så smidig i jämförelse med deras konkurrenters lösningar och att det därmed inte krävs någon avancerad installation har de lyckats skapa en helt ny prisbild på marknaden. Detta är en av de många skälen till att Automile är så pass framgångsrika i sin nischade bransch. Företaget har kontor i Stockholm, Sundsvall, Oslo samt i USA. Automiles ambition är att under 2020 expandera ytterligare både geografiskt och organisatoriskt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du att få möjlighet att vara en central del av Automiles framgångsresa. Du kommer dagligen att representera organisationen i samband med att du kontaktar olika företag i UK som kan vara i behov av denna innovativa lösning. Som säljare är ditt huvudsakliga fokusområde att kontakta nya kunder genom telefon och webbmöten där fokus kommer vara på UK-marknaden. Det är därför viktigt att du som säljare är bekväm med att nyttja detta som dina främsta arbetsverktyg och talar obehindrat på engelska. Genom att skapa dig en god förståelse för dina kunders verksamhet och behov kommer du att kunna guida dom i hur produkten kan nyttjas på bästa sätt. Då företaget är i en stark tillväxt period finns det goda utvecklingsmöjligheter. För rätt person kommer det finnas möjlighet att växa in i mer seniora roller inom säljorganisationen. Vidare kommer du som säljare att ha möjlighet att ta del av en generös lönemodell och övriga förmåner.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av B2B försäljning • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska För att trivas i rollen är du självgående i ditt arbete och motiveras av att nå uppsatta mål. Som person ser vi att du har en god social förmåga och är duktig på att skapa relationer. Dina styrkor som lyssnare skapar förtroende hos dina kunder. Vidare är du resultatfokuserad, har ett eget driv samtidigt som du är van att jobba med andra och se till gruppens bästa.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Fast + Provision Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: account manager, säljare, engelsktalande, automile, rekrytering, försäljning, UK

Referens

2684801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till