Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Säljare - Retail till Sagaform job in Malmö at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Säljare - Retail till Sagaform på Säljpoolen

Säljare - Retail till Sagaform

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

 

Sagaform AB söker en nyfiken och driven Säljare inom Retail!


Vill du utvecklas inom Retail och är inredningsintresserad? Är du målmedveten, engagerad och tilltalas av att arbeta relations- och resultatorienterat? Brinner du extra för att göra affärer samt skapa och bibehålla goda affärsrelationer? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Om jobbet:
Som säljare på Sagaform AB har du eget ansvar för hela affären. Du prospekterar och tar kontakt med potentiella och befintliga återförsäljare och bokar in och genomför möten självständigt. 

I arbetsuppgifterna ingår också att du presenterar och diskuterar sortimentsförslag med kunden och skriver offerter. Du tar initialt över befintliga kunder men syftet med rollen är att du ska vidga företagets kundkrets och bygga din egen kundstock som du på sikt förvaltar och upprätthåller samarbetet med. 

Din uppgift blir att aktivt utveckla och stötta våra återförsäljare i deras arbete och därigenom stärka Sagaforms position på marknaden. Tillsammans med Försäljningschefen sätter ni upp marknads och bearbetningsplaner för dina kunder på ditt distrikt. Tjänsten är en tillsvidare anställning hos Sagaform AB och är en resande tjänst med ca 30-40 övernattningar per år. 

Distriktet är vad vi kallar Syd och sträcker sig från Malmö upp till Göteborg, Borås och Jönköping. Du medverkar på alla våra events och mässor samt interna säljmöten. I tjänsten finns det även möjlighet att få arbeta med den Danska marknaden.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en spännande roll för att ta Sagaform AB framåt och till nästa nivå tillsammans med alla dina nya Sagaform kollegor. Vår personal är viktig för oss och du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. En inspirerande och givande arbetsplats och möjligheten att få arbeta med starka varumärken.

Du kommer utgå ifrån ditt hem men vi erbjuder även ett huvudkontor med nya lokaler och showroom där vi gärna ser att du håller många kundmöten och presentationer. Tjänstebil och friskvårdsbidrag ingår även i tjänsten. 

Du kommer ingå i Team Retail som består av en Försäljningschef och två distriktssäljare. Vi träffas ca 4-5 ggr per år och då nästan huvudsakligen i Borås eller på branschmässor runt om i Sverige. Utöver vårt Team så har du ca 20 fler kollegor som alla arbetar inom Sagaform.


'Det som jag tycker är roligast med jobbet är den stora variantonen av kunder och arbetsuppgifter. Ena dagen sitter man i förhandling med en inköpsavdelning, nästa dag står jag i butik och hjälper till med uppackning och display av varor. Vi har dessutom väldigt bra varumärken som jag är stolt över att representera.  

Den person jag söker är inte nödvändigtvis en säljare med lång erfarenhet, det viktigaste för mig och teamet är att du har rätt personliga egenskaper för att passa in i vårt gäng och att kunna driva affärer och skapa långsitiga relationer med våra kunder.'

- Caroline Lai, Försäljningchef inom RetailOm dig:
Din personlighet betyder mycket för oss. Du sprider energi, är prestigelös och idérik. Du gillar att samarbeta, vara strukturerad och att hitta lösningar. Miljön hos oss präglas av framåtanda och kreativitet, så vi tar för givet att du också har en stark egen drivkraft.  

Det här har du redan:

  • Erfarenhet av försäljning och service
  • God datavana
  • Relationsskapande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av försäljning genom återförsäljare är meriterande
  • Vana att arbeta i Officepaketet och i CRM system är meriterande 

Kontakt:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Lai på telefon 070-1690580 alt [ Email address blocked ] . Observera att vi ej tar emot ansökningar på epost, din ansökan vill vi gärna ha via ansökningsknappen.

 Om Sagaform AB
Sagaform AB levererar starka varumärken och tydliga identiteter inom hem- och inredningsbranschen, samtliga samlade under A way of living. Vi ser på oss själva som ett hus fyllt med möjligheter och tar vår uppgift, att vara en trygg, professionell och inspirerande partner på största allvar. Tillsammans erbjuder bolagets varumärken Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme & Bagsfirst ett brett sortiment för både retail och profil kunder världen över med ett tydligt fokus inom Europa. Bolaget är lokaliserat i Viared utanför Borås med 25 anställda och är en del av New Wave Group [ Link removed ] läs mer på [ Link removed ]  Varumärken: [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ]

 

Rekommenderade jobb

Säljare - Retail till Sagaform
Säljpoolen Malmö Heltidsanställd
Extrajobb som terminalarbetare för kvällsjobb vid Sturup!
StudentConsulting Skåne län - Svedala Deltidsanställd
Ej angett
Studerande lagerarbetare till blomsterlager!
StudentConsulting Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 9a33eb4769434573be1c0b3a74adb8-1