Jobbet Säljansvarig Tillverkningsindustri Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljansvarig Tillverkningsindustri Göteborg publicerad av Hays Specialistrekrytering

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Gothenburg

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att skapa långsiktiga affärer? Söker du ett omväxlande och stimulerande arbete?

Din nya roll
Som säljare på AGA kommer du ha kund- och försäljningsansvar för industrigaser till våra industrikunder i distrikt norra Göteborg. Rollen innebär ett arbete med omväxlande, intressanta och stimulerande arbetsuppgifter. Du får ett arbete med stora möjligheter att styra din dag och intressanta och givande möten med våra kunder. Vi erbjuder våra anställda goda arbetsvillkor och möjligheter till kompetensutveckling.

I rollen arbetar du både med både nya och befintliga kunder och skapar affärer genom att bygga långsiktiga relationer. Rollen innebär ett stort eget ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsarbetet och du kommer att självständigt driva arbetet inom ditt område utifrån tydliga mål och rutiner. Du ingår i säljteamet Manufacturing Industry South Sweden och tjänsten är till största del resande inom din geografi som omfattar Bohuslän och Västergötland. Övernattningar förekommer i mindre omfattning vid utbildning och gemensamma möten. Placering av tjänsten är bland trevliga kollegor i våra fina lokaler i Göteborg.

Vem du är
Du är en utåtriktad och social person som har en förmåga att skapa goda relationer och samarbeten både internt och externt. Du har ett affärsmässigt tankesätt och drivs av kundmöten och att göra affärer. Vi ser det som en förutsättning att du är självgående i ditt arbete och bekväm med att själv planera, schemalägga och driva arbetet framåt.
Du har erfarenhet av och trivs med att arbeta i en kundvårdande roll och har vana av att omförhandla avtal och utveckla befintliga affärer. För att lyckas i rollen behöver du ha en teknisk grundförståelse och framför allt ett intresse att lära. Har du erfarenhet av försäljning mot industrikunder är det starkt meriterande.

Vi erbjuder
På AGA ​​får du möjlighet att arbeta med varierande, intressanta och utmanande uppgifter i en stimulerande arbetsmiljö. Du kommer spela en viktig roll för vår utveckling och tillväxt. Vi erbjuder bra anställningsvillkor för våra medarbetare i form av bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning. Vårt varumärke är mycket starkt och utvecklingsmöjligheterna på AGA är många för den som så önskar.

Ditt nya företag
AGA är det ledande gasbolaget i Norden och Baltikum som utgör delregionen Europe North inom The Linde Group. The Linde Group är ett världsledande gas- och teknikföretag med omkring 65 500 anställda som arbetar i mer än 100 länder över hela världen.

AGA är den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. Vi har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för industri- och specialgas och teknisk support för att uppfylla våra kunders behov. På AGA hjälper vi våra kunder att skapa mervärde, tydliga konkurrensfördelar och därmed säkerhet, hållbarhet och bättre lönsamhet.

Ansökan
AGA eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. I den här rekryteringen arbetar AGA med Hays. För frågor om rollen och processen kontakta Erik Wallin på 070 450 60 01 / erik.wallin@hays.com

Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så vänta inte med att ansöka via knappen nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Kandidatprofil

Drivs du av att skapa långsiktiga affärer? Söker du ett omväxlande och stimulerande arbete?

Som säljare på AGA kommer du ha kund- och försäljningsansvar för industrigaser till våra industrikunder i distrikt norra Göteborg. Rollen innebär ett arbete med omväxlande, intressanta och stimulerande arbetsuppgifter. Du får ett arbete med stora möjligheter att styra din dag och intressanta och givande möten med våra kunder.

Referens

897821

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till