Jobbet Säljansvarig med teknikintresse till Coremed har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljansvarig med teknikintresse till Coremed publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och vill arbeta hos ett mindre, växande bolag inom medicinteknik? Coremed har precis blivit uppköpta av ett stort danskt medicinteknikbolag och söker nu sin säljansvarige kollega. Låter det intressant? Läs då vidare och sök tjänsten redan idag då vi använder löpande urval!

Academic Work söker för Coremeds räkning en säljansvarig till deras kontor i Mölndal. Coremed är en leverantör av medicinteknik med Landstinget som största kunder.

Coremed har precis blivit uppköpta av ett stort danskt medicinteknikbolag och söker nu sin säljansvarige kollega som ska starta upp ett parallellt spår med nya produkter i Sverige, som exempelvis innefattar kapitalvaror riktade mot operationsrum, intensivvård och traumaenheter. Bolaget har ett säljteam i Köpenhamn och inledningsvis i tjänsten kommer du att få en gedigen introduktion utav dessa, samt kunna bolla frågor och funderingar med dem löpande under din anställning.

På Coremeds kontor är det en familjär stämning där du får arbeta tillsammans nära ledningen som startade Coremed för 10 år sedan. Coremed är ett mindre bolag där alla hjälper till där det behövs och kontoret präglas av en stark gemenskap och det är nära till skratt. En gång i veckan har ni möte tillsammans för att rapportera nuläge till varandra och får möjlighet att diskutera eventuella utmaningar. För att umgås utanför kontorets väggar görs det olika aktiviteter ihop, såsom segling och åka på utflykter.

På Coremed får du möjlighet att vara delaktig i en stor mängd viktiga beslut som kommer att påverka bolaget och se konsekvenserna av besluten ni tar - din åsikt kommer att ha betydelse. Som säljansvarig kommer du att ansvara för att bygga upp ett team med flera säljare inom ett par år. Det finns stora möjligheter att själv forma och utveckla rollen allt eftersom du växer in i den och efter din kunskap och erfarenhet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Coremed.

Kandidatprofil

Som säljansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för Coremeds försäljning av operationsutrustning, kapitalvaror till operationsrum och traumaenheter. Tjänsten innebär långa säljcyklar och många upphandlingar. Du har både leverantörs- och kundkontakt i rollen. Detta innebär både nykundsbearbetning och att bibehålla och utveckla nuvarande kundrelationer.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är exempel att:

* Göra kundbesök i hela Sverige
* Utbildning av produkter till kund
* Vara delaktig vid upphandlingar
* Vara delaktig vid installationer av utrustningen
* Sätta budgetar

Tjänsten innebär resor i hela Sverige och du förväntas att resa några dagar i veckan. Tjänstebil ingår i tjänsten.

* Har några års arbetslivserfarenhet av försäljning, gärna med teknisk inriktning
* Har ett stort teknikintresse
* Har B-körkort
* Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen i tjänsten

Meriterande

* Har tidigare branscherfarenhet eller erfarenhet av medicinsk utrustning, antingen från försäljning eller från sjukhus.

För att både trivas och lyckas i rollen är du en flexibel person som tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs. Eftersom detta är en nyskapad roll där du kommer att vara individuellt ansvarig för att driva försäljningen framåt ser vi att du är självgående i ditt arbete. Du är orädd och ger dig gärna ut för att lösa problem även om du inte alltid har all information. Du motiveras av att skapa, underhålla och utveckla långsiktiga kundrelationer.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Lön: Fast månadslön + bonus
* Placering: Mölndal, Göteborg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Hanna Malmsten
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coremeds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på hanna.malmsten@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15016251-SE

Liknande jobb

Driftingenjör till Tripnet Göteborg Effektiv
Teknisk säljare processindustri till Euromekanik Göteborg Intenso Teknikrekrytering
Master thesis: Waste heat recovery Göteborg Volvo Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till