Jobbet Säljansvarig med IT-kompetens till Unibase! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljansvarig med IT-kompetens till Unibase! publicerad av Friday Tech Recruitment

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

OM TJÄNSTEN:

Den vi söker skall ansvara för Unibase försäljning och rollen är en av grundpelarna för att säkra företagets fortsatta utveckling. Detta är en unik chans och för rätt person får du vara högst delaktig i att forma kunds framtida avtryck på kartan. Ditt fokus kommer ligga på uppsökande av nya kunder, byggande av nuvarande och nya partnerrelationer och givetvis vinna affärer. Du kommer att ansvara för den strategiska och operativa försäljningen. 

Du kommer i denna roll få stor frihet under eget ansvar och möjlighet att påverka kunds fortsatta framgång i samarbete med skarpa, trevliga och målinriktade kollegor. Det finns mycket kompetens inom bolaget och lyckas du paketera detta på ett bra sätt så finns det goda möjligheter att fortsätta växa tillsammans! Genom att angripa kunds utmaningar kommer du tillsammans med företaget växa både som person och ledare. Om du vill vara med och utveckla ett företag med positiv anda och låg personalomsättning tror vi du kommer trivas riktigt bra! För rätt person finns det även möjlighet att på sikt ingå partnerskap.

VI SÖKER DIG SOM:

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat några år inom IT-försäljning. Kanske har du ansvarat för prospektering av nya kunder eller riskkapital för ett start-up bolag eller ansvarat för försäljningen på ett litet till medelstort bolag inom IT-branschen. Du är van att lyfta luren, du är orädd, social och målmedveten. Du skall ha utmärkta kunskaper i svenska och även vara flytande i engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vidare ser vi gärna att du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du har förmågan att själv planera och följa upp ditt eget arbete. Som person är du prestigelös och noggrann och kommer gärna med förslag på nya lösningar samt tar actions när förutsättningarna för dina planer förändras. För att bli framgångsrik i tjänsten bör du sätta upp mål för dig själv och följa upp dem med delmål för att säkerställa att du når dit du vill och kommunicera med både kollegor och kunder samt agera lyhört i situationer som kräver det.

Som person är du:

  • Trygg i dig själv och inger förtroende
  • Lösningsorienterad
  • Kommunikativ och besitter förmåga att interagera med kunder
OM KUNDFÖRETAGET: 

Unibase är aktiva inom IT infrastruktur och systemutveckling. Här jobbar man med att ta fram helhetslösningar inom dessa områden för kunder i Göteborg med omnejd. I en föränderlig värld uppfyller inte alltid standardlösningar behoven utan man behöver istället följa sina egna visioner. Det är därför Unibase är noggranna med att lyssna, utmana samt skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder. Unibases mål är alltid att ta projekt två steg längre.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos Unibase.

ÖVRIG INFO:
  •  Omfattning: Heltid
  •  Placering: Centrala Göteborg
  •  Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
  • Startdatum: Omgående

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Referens

friday265

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till