Jobbet Säljansvarig inom Ledningssystem till Kiwa Certifiering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljansvarig inom Ledningssystem till Kiwa Certifiering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom försäljning och vill ta nästa steg i din karriär? Har du ett intresse för kvalitetsfrågor och motiveras av att göra skillnad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en ny kollega till Kiwa Certifiering för en roll som Säljansvarig inom Ledningssystem (ex ISO samt OHSAS certifiering). Kiwa är ett certifieringsföretag med ursprung i Holländska Water Works och grundades år 1948. Kiwa har huvudkontor i Nederländerna och finns representerat i 40 länder runt om i värden. Utifrån företagets värderingar Trust, Quality och Progress erbjuder Kiwa en ständigt ökande bredd av tjänster inom livsmedels- och byggbranschen, samt systemcertifieringar, för att ge sina kunder de bästa möjligheter på sina marknader. Kiwas tjänster och kunder finns inom en lång rad branscher, främst inom Sverige och Norden, men även i Baltikum, Tyskland, Holland och Spanien. De erbjuder sina kunder certifieringar, kontroller, inspektioner, verifieringar och utbildning inom bland annat personcertifiering, testning, CE-märkning av byggprodukter, lantbruk, fiske och livsmedel och är experter inom respektive område.

I din roll som säljansvarig kommer du inledningsvis arbeta från kontoret med att strukturera upp säljprocessen internt, skapa offertmallar och sätta upp rutiner i syfte att ta försäljningen till nästa nivå. Du kommer att ta emot inkommande förfrågningar från kunden gällande priser och avtal, beräkna samt ta fram offerter och på ett affärsmässigt vis förmedla certifieringens fördelar och syfte. I din roll kommer du att arbeta nära företagets revisorer samt ha en löpande kontakt med befintliga kunder samt upprätta samarbeten med nya kunder. Du kommer också att arbeta tillsammans med kollegor i övriga nordiska länder. Rollen som säljansvarig innebär i korthet:
- Delaktig i framtagande av marknad- och säljstrategi
- Bygga upp en struktur i säljprocessen internt
- Hantering av inkommande förfrågningar från kunder
- Offerthantering, priser och kund- och leverantörsfrågor

Tjänsten är på heltid och startar när vi har hittat rätt person. Du rapporterar till Affärsområdeschefen. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Kiwa Certifiering där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är under kontorstider måndag-fredag. Du är varmt välkommen att maila ansvarig rekryterare om du har några frågor: Fanny.hemstrand.kallstromer@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande, du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av försäljning i en liknande roll, det är meriterande om du har arbetat med försäljning av konsulttjänster på en strategisk nivå. För att trivas i rollen har du ett intresse för kvalitetsfrågor och arbetsmiljö samt goda ledaregenskaper. Du är prestigelös och lyhörd inför kollegor och kunders önskemål samt vågar samtidigt ifrågasätta och kravställa i förhandlingar. Detta är en ny roll inom företaget och det finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på tjänsten. Vi ser gärna att du har en god analytisk förmåga där du kan sätta dig in i nya situationer snabbt och vågar fatta beslut. Rollen är en stor satsning för Kiwa och för rätt person finns det möjlighet till att på sikt ta ett större affärsansvar i en ledande befattning. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska och är van att arbeta i CRM- system. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Kiwa är ett certifieringsföretag med ursprung i Holländska Water Works och grundades år 1948. Kiwa har huvudkontor i Nederländerna och finns representerat i 40 länder runt om i värden. Utifrån företagets värderingar Trust, Quality och Progress erbjuder Kiwa en ständigt ökande bredd av tjänster inom livsmedels- och byggbranschen, samt systemcertifieringar, för att ge sina kunder de bästa möjligheter på sina marknader. Kiwas tjänster och kunder finns inom en lång rad branscher, främst inom Sverige och Norden, men även i Baltikum, Tyskland, Holland och Spanien. De erbjuder sina kunder certifieringar, kontroller, inspektioner, verifieringar och utbildning inom bland annat personcertifiering, testning, CE-märkning av byggprodukter, lantbruk, fiske och livsmedel och är experter inom respektive område.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41949

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.