Jobbet Säljansvarig/Head of SME till Stanley Security har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljansvarig/Head of SME till Stanley Security publicerad av SalesOnly

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

STANLEY Security söker en Säljansvarig säljledare till ett nytt segment i en nysatsning avseende segmentet SME- Small Medium Enterprise. Vill du vara med och sätta Stanley på kartan bland små och medelstora företag i Sverige, driva upp en säljorganisation med hjälp av partners?

https://youtu.be/D45mPUabXA4 

Du kommer att ha en mycket viktig roll i STANLEY Security Sveriges säljorganisation med ansvar för att bygga upp det nya segmentet, SME från scratch och vara med och sätta ditt avstamp i denna nysatsning. SME segmentet skall fokusera på företag upp till 50 anställda med tydliga paketeringar av STANLEYS produkter anpassat efter segmentet. I din roll som säljansvarig ledare skall du ansvara för att ta in samarbetspartners i form av säljbolag samt att hitta franschisepartners.

Nysatsningen av segmentet innebär att du är landsansvarig för detta segment i Sverige och rapporterar till den nordiska säljchefen samt till den svenska ledningsgruppen. Du kommer att ha kollegor i motsvarande roll i varje nordiskt land.

Du har inget lönesättande ansvar eller personal som direkt rapporterar till dig i detta startläge utan ansvaret ligger i att starta upp partners, driva säljet hos dem samt ett ansvar för SME i Sverige och att det segmentet växer i takt med uppsatta mål. Du är i högsta grad involverad i att driva processer internt för att skapa rätt förutsättningar att erbjuda våra kunder och partners rätt förutsättningar. Placering på vårt huvudkontor centralt beläget i Stockholm. I jobbet kan du räkna med ca 50 reser per år.

Du ansvarar för att etablera följande externa relationer med mål att utveckla och driva detta säljsegment för STANLLEY Security:

 ● Säljpartners ● Distributionsnätverk  ● Installationspartners ● Franchise partners

Vi erbjuder dig
 • En utvecklande tjänst i ett av världen största säkerhetsföretag med mandat att påverka
 • Mycket goda utvecklingsmöjligheter
 • En viktig och spännande tjänst i ett bolag som går extremt bra
 • Ett mycket positivt arbetsklimat
 • Bra anställningsvillkor och förmåner
Dina erfarenheter och egenskaper
 • Erfarenhet av BSB försäljning
 • Erfarenhet av liknande distrubutionsmodell och försäljning genom andra partners
 • Leda, coacha och följa upp dina partners
 • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
 • Kunskap om säkerhetssektorn eller närliggande bransch är meriterande
 • Akademisk utbildning eller motsvarande är meriterande

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Sara SJölund rekryteringskonsult Kim Alm. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail sara.sjolundsara.sjolund@salesonly.se eller kim.alm@salesonly.se. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vi är en global säkerhetsleverantör och ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 55 000 anställda runt om i världen. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhetwww.stanleysecurity.se

Referens

salesonly2740

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till