Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljande VD jobb i Växjö på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljande VD på Lernia

Säljande VD

Lernia Växjö, Kronobergs län Heltid

Säljande VD till innovativt teknikbolag

LERNIA söker för rekrytering till Aqualevel i Diö en säljande och utvecklingsorienterad VD med stort intresse för medarbetare, kunder och teknik.

Som VD för Aqualevel kommer du i stor utsträckning att själv arbeta med försäljning.

Om tjänsten

Företaget är ett teknikorienterat bolag som omsätter ca 20 Mkr

Vill du arbeta i ett långsiktigt och framgångsrikt familjeföretag med att stort engagemang.

I ett litet bolag som är stora på det de gör – då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

I rollen som VD är du operativt ansvarig för hela verksamheten. Ditt fokus ligger i försäljning, fortsätta utveckla produkter, befintliga affärer och tjänster samt att söka nya områden och affärsmöjligheter. Driva företagets fortsatta expansion på ett lönsamt sätt. Du har ett fullständigt resultat-, budget- och personalansvar. Du ansvarar även för företagets marknadsföringsstrategi och har direkt personalansvar för sju medarbetare. Du rapporterar till företagets styrelse.

Vem söker vi?

Drivs du av tillväxt, gillar att skapa affärer och vill vara med att påverka företagets utveckling till att bli det självklara valet för kunder, medarbetare och partners? Då är du den visionära och entreprenöriella ledaren vi söker.

Vi vill att du har erfarenhet inom ledande roller från försäljning inom teknisk bransch med fördel några års erfarenhet från långa projekt inom t.ex. byggbranschen el dyl.

Du har haft någon form av personalansvar samt erfarenhet från marknadsföring B2B.

Att vara en god ledare som står upp för sin personal och som alltid sätter företagets och de anställas bästa i första rummet är en självklarhet för dig. Vi söker dig som ser långsiktigt på denna tjänst. För tjänsten krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort krävs för tjänsten.

Vad kan Aqualevel erbjuda dig?

Hos Aqualevel blir du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt ledarskap och dina förmågor i en fartfylld och positiv miljö. Vi är ett bolag med ambitiösa planer och förutom att leda några av våra glada och grymt kompetenta medarbetare, blir du även del i att utveckla vår starka position på marknaden. Vi tillämpar Succesiv vinstavräkning.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Lernia Bemanning, och Aqualevels önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Lernia Bemannings rekryteringskonsult Louise Öman via telefon: 072-254 11 19 eller e-post: [ Email address blocked ] .

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Aqua Level Svenska AB - produkter och tjänster för ökad flexibilitet, säkerhet och attraktion i simhallar. 

Aqualevel bildades 1993 och 2018 firades att vi funnits i branschen i 25 år. Vi brinner för att utveckla och leverera produkter som ökar användningen och attraktionskraft i framför allt simhallar.  

Oavsett vilken typ av produkt om det handlar om -  höj- och sänkbara mellanbottnar, olika former av avdelare eller andra installerade produkter från så har vi oftast rätt lösning för varje projekt.  Vi erbjuder även system för ökad säkerhet i verksamheten.  

Våra produkter utvecklas med målsättningen att driftkostnaderna ska bli så låga som möjligt under alla de år som anläggningen ska vara i drift. Våra kunder finns framför allt inom den publika sektorn men vi genomför även uppdrag till privata kunder. 

Under alla år som vi varit aktiva på marknaden så har vi lärt oss vikten att av att göra rätt från början - och detta är definitivt ett av våra mål.  

Vi har vår verksamhet i den småländska orten Diö strax utanför Älmhult.

 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 170335