Jobbet Säljande Projektledare sökes till Management Events! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljande Projektledare sökes till Management Events! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill ha en tjänst där du får vara i daglig kontakt med de högsta beslutsfattarna från Sveriges 500 största företag? Är du säljorienterad och drivs av att jobba mot uppsatta mål? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi projektledare till vår kund Management Events mot den svenska marknaden. Management Events är ett finskt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och har varit verksamma i Sverige sedan 2004. De organiserar över 180 evenemang årligen och är verksamma i 10 länder. Företaget erbjuder högkvalitativa evenemang som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa.

Management Events växer mycket och vill nu satsa ännu mer på tillväxt på den svenska marknaden. För att göra detta möjligt söker vi därför projektledare som vill vara med på deras resa. I rollen som projektledare ansvarar du för att skapa attraktiva program för dina evenemang med utgångspunkt i senaste trender och utmaningar på marknaden. Med telefonen som främsta redskap kontaktar du ledande beslutsfattare från de största företagen i Sverige och bjuder in dem till Management Events exklusiva evenemang, undersöker deras affärsintressen och investeringsbehov. I rollen som projektledare ansvarar du för all kontakt med de inbjudna beslutsfattarna via telefon, mail och sociala medier. Som projektledare kommer ditt arbete bland annat innefatta arbetsuppgifter som:

- Kontakta ledande beslutsfattare från de största företagen i Sverige
- Genomföra researchintervjuer med beslutsfattarna för att undersöka affärsintressen och investeringsbehov
- Bygga upp evenemang med attraktiva program utifrån senaste trender och utmaningar på marknaden
- Ytterst ansvarig för all kontakt med beslutsfattarna innan, under och efter evenemangen.
- Besöka evenemangen för att personligen träffa beslutsfattarna

Tjänsten är på heltid och kommer att signas så snart vi hittat rätt person, därefter kommer anställningen att ta start i augusti. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Management Events men StudentConsulting sköter första steget i rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är under kontorstider, du kommer ha en lön som består av en fast och en rörlig del som du själv kan påverka. Anställningen kommer inledas med en 4 veckors utbildning där du kommer få en god inblick i företagskulturen och hur man arbetar på Management Events. För rätt person finns det goda möjligheter att växa med företaget. Kolla gärna in videon för att bekanta dig närmare med rollen. www.youtube.com/watch?v=5y3Q6yFanoM

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat service eller försäljning via telefon tidigare och vill ta nästa steg i din karriär. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Management Event har engelska som koncernspråk, därför är det av stor vikt att du kan tala och skriva både svenska och engelska. Som person är du kommunikativ, målmedveten, resultatinriktad och duktig på att ta egna initiativ. Rollen kräver att du har tidigare erfarenhet av arbete med B2B eller försäljning samt ett brinnande intresse för näringslivet. Du har en god förmåga att arbeta parallellt med varierande uppgifter och effektivt planera sin tid. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49397

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till